DOLAR

34,2093$% 0.2

EURO

37,0995% 0.07

STERLİN

44,5845£% 0.25

GRAM ALTIN

2.971,13%0,58

ÇEYREK ALTIN

5.021,00%0,57

BİTCOİN

2323187฿%0.24902

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Dünya
  • Tedavisi ve ameliyatı burada mümkün olan bir hastanın uçak ambulansla sevki ne kadar adil?

Tedavisi ve ameliyatı burada mümkün olan bir hastanın uçak ambulansla sevki ne kadar adil?

Ünlü oyuncu Berna Laçin, annesinin Kıbrıs’ta yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ancak, değil doktor, icapçı bile olmadığını iddia etti. Laçin, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan yardım istedi. Ülkemizde Sağlık Bakanı bulunurken,çareyi sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı etiketlemekte arayan Berna Laçin’in asıl amacı merak ediliyor.

İşin doğrusunu neden paylaşmadı?

Dün gece kalça kırığı sebebiyle ambulans ile Akçiçek Hastanesine gelen Bahar Laçin, daha önceden de kalça kırığı geçmişi bilindiği gerekçesiyle bütün gerekli tetkitleri yapıldı. Edinilen bilgilere göre Bahar Laçin’e Dr.Hüseyin Kalgay gözetiminde tüm süreçler hasta ile istişareli bir şekilde icapçı doktor ve hemşireler ile beraber uygulandı.  Hastaneye daha sonra hastane Başhekimi de geldi. Akabinde Akçiçek Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesi olmaması sebebiyle yine Dr.Hüseyin Kalgay tarafından sevk yazıldıktan sonra Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne sevk edildi.

Bahar Laçin tüm bu süreçlerde nazik tavırları ile hastane doktorları ile resim dahi çekilirken, hiçbir şikayeti yokken, Berna Laçin’in bu tarz paylaşımları tepkilere sebep oldu.Bu paylaşımlar ile hem devleti hem de devlet kurumlarını itibarsızlaştırmaya mı çalışıyor soruları sorulmaya başlandı.

Bayram süresi boyunca görevlerinin başında olan doktorlarımıza haksızlık yapılmış olunmuyor mu?

Berna Hanım’ın  Cumhurbaşkanı’nı etiketlemesi başka bir muamma… Elbette insanoğlu ailesinin ferdine bir şey olduğunda her türlü  imkanı kullanır fakat söylediği gibi Sayın Cumhurbaşkanı ile önceden bir tanışıklığı varsa neden kendisine direkt ulaşmak yerine sosyal medyayı tercih etmiştir veya neden kendisine doğru bilgi verilirken ve hastanenedeki anlık resimler gönderilirken ; bunu sosyal medyasından neden paylaşmamıştır?

Uçak ambulans ayrı bir konu…

Ülkemizde gerek hastane koşulları gerekse de yoğun bakım ünitesi olarak bu ameliyat rahatlıkla yapılabilecekken neden uçak ambulans istendi?

Eşitliliği savunan sosyal-demokrat biri ucu kendine dokunduğu zaman ayrıcalıklı olabiliyormuş demek ki…

 

 

 

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mahmut Erden: Bazı Hayvancılar Süt Ürünleri Kaçakçılığının Önünü Açmak İçin Uğraşıyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0