DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

2236064฿%2.65159

a

Türk Saç Kozmetiğinin Sektör Paydaşları Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Türkiye’de doğan uluslararası profesyonel saç kozmetiği markası HUSH, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektör paydaşlarını Kıbrıs lansmanında buluşturdu. Saç bakımı ve güzellik alanında yenilikçi ürünleriyle öne çıkan HUSH, yeni amonyaklı profesyonel saç boyası “Mystify”i iş ortaklarına tanıttı.  Birbirinden etkileyici dans ve deneyim şovlarına da sahne olan lansmanda 200’ü aşkın sektör temsilcisi bir araya geldi.

HUSH Kozmetik markası altında sunulan geniş ürün yelpazesi ile sektöre yön veren öncü marka, yılda iki kez gerçekleştirdiği Kıbrıs lansmanının bu sene ilkini gerçekleştirdi.  Concorde Luxury Resort’te gerçekleşen etkinlikte Türk profesyonel saç kozmetiği sektör temsilcileri bir araya geldi.  Konuklar arasında, İstanbul Ticaret Odası Kozmetik Komitesi Meclis Üyesi Yusuf Koçyiğit, Türkiye Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya da yer aldı. HUSH Kozmetik ev sahipliğinde “odaklan” temasıyla gerçekleşen etkinlikte Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 200’ü aşkın katılımcı ağırlandı. İnovatif ve yüksek performanslı ürünleriyle fark yaratan HUSH, NanoFusion teknolojisi ile tasarlanan yeni ürünü “Mystify”i iş ortaklarıyla tanıştırdı. Daha önce sektörde amonyaksız profesyonel saç boyası ile çok kısa sürede büyük başarı ve pazar payı elde eden HUSH, uzun yıllar süren Ar-Ge çalışmaları ile ortaya çıkan yeni saç boyası katılımcıların beğenisini topladı. 138 göz alıcı renk yelpazesine sahip “Mystify” lansmanla birlikle 2024 yılının geri kalan ayları için sektöre iddialı bir giriş yaptı.  Hipnotist ve Yazar Korzay Koçak’ın da HUSHTALK bölümünde sahne aldığı etkinlik katılımcılara benzersiz deneyimler yaşattı. Bu özel etkinlikte HUSH, iş ortaklarına profesyonel saç kozmetiği alanındaki yeni ürünü “Mystify” ve stratejileri hakkında derinlemesine bilgiler sundu.

İNOVATİF ÜRÜNLERİMİZLE SEKTÖRE YÖN VERİYORUZ

Lansmanda yeni ürünlerine dair heyecanlarını dile getiren HUSH Kozmetik Genel Müdürü Fırat Yegül, “Markamızın sürdürülebilir başarısını, şüphesiz ki yenilikçi yaklaşımımız ile sektördeki en son trendlere, pazar dinamiklerine ve müşteri beklentilerine yönelik derinlemesine çalışmalarımızla sürdürüyoruz. “Odaklan” konseptiyle, sektörü bir araya getiren etkinliğimize bir kez daha ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Bugün burada NanoFusion teknolojisi ile tasarlanan en yeni ürünümüz “Mystify”i iş ortaklarımızla paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. HUSH Kozmetik olarak sektöre yön veren ürünlerimiz, çevreye duyarlı çalışmalarımız ve yüksek motivasyonumuz ile çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” dedi.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ARUCAD ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşbirliği Yapıyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0