DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİTCOİN

2163732฿%1.22014

a

6.BEDİ’S OSMAN ÇETİNTAŞ PLAJ VOLEYBOLANI TURNUVASI BAŞLADI

Her yılgelenekselolarakdüzenlenenBedi’sAmatörplajvoleybolturnuvasıbusezondeğişiklikyapılarak 6 Şubatdepremindekaybettiğimiz“Osman Çetintaş”anısınayoğunbirkatılımladüzenlendi.BoğazEndüstriMadencilik (BEM) anasponsorluğundaSüleymanRebge’nin organize ettiği 6. Bedi’s “Osman Çetintaş” plajvoleybolanıturnuvasıoynanan final maçlarıiletamamlandı.1-2 TemmuztarihleriarasındaBedi’splajındabuyılaltıncısıgerçekleştirilen6.Bedi’s “Osman Çetintaş” plajvoleybolanıturnuvasınakızlarveerkeklerkategorisinde 150’eyakınsporcukatılarakşampiyonlukmücadelesiverdi. “Adanın en eğlenceliturnuvası” sloganıilegerçekleştirilen6.Bedi’s “Osman Çetintaş” plajvoleybolanıturnuvası ilk kezdüzenlenen 6.Bedi’splajvoleybolturnuvasıçoksevilen “Osman Çetintaş”içinmücadeleedensporcularikigünboyuncaoynanankarşılaşmalarınaradındankızlarkategorisindeÇamlıkSporKulübüerkeklerkategorisindeiseAras Cars şampiyonoldu.
Şampiyonlar
Yeniboğaziçi Bedi’s plajında gerçekleştirilen ve iki gün süren BoğazEndüstriMadencilik (BEM)anasponsorluğundaSüleymanRebge’nin organize ettiği6. Bedi’s “Osman Çetintaş” plajvoleybolanıturnuvasına150’e yakınsporcununyoğunverekorkatılımıilegerçekleştirililenorganizasyonunilk gün oynanan grup maçları sonunda finallere kalan takımlar belirlendi. Turnuvanın ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanarak turnuvada dereceye girenler belli oldu. Turnuvanın kızlar kategorisi finalinde Çamlık Spor Kulübü (Cici Şampiyonlar) rakibi Transformers’i 2-0, erkekler kategorisi finalinde iseAras Carsrakibi Say Bye Byetakımını 2-1 mağlupederekederek şampiyon oldu. Kızlar kategorisinde turnuvaüçüncülüğünü Enerji, erkeklerde ise Ak Techno oldu. Turnuvada özel ödüller ise en değerli kadın oyuncu Seran Çetintaş, en değerli erkek oyuncu Nafi Çetintaş, en iyi seyirci ise Betül Çetintaş seçildi.
SponsorlaraTeşekkürEdildi
BEM Ana sponsorluğundagerçekleştirilenturnuvaorganizatörüSüleymanRebgeturnuvaya sponsor olanbaştaBoğazEndüstriMadencilik ( BEM) genelmüdürüErhanBolkan’a, diğer sponsor olan Aras Cars, CivisilliGıda, Bedi’s Beach Bar, Ak Techno, BircentAyakkabı, Demolay Bar, Medi Foundation, Halkenİnşaata, TılsımÇerçeveveZanaGroup’ateşekküretti. Ayrıcaturnuvaya her zamanolduğugibiemekvereVoleybolFederasyonuHakemleriSedatKılıçveekibineteşekküretti.
Ödül Töreni
BoğazEndüstriMadencilik (BEM) anasponsorluğundaSüleymanRebge’nin organize ettiği6. Bedi’s “Osman Çetintaş” plajvoleybolanıturnuvasıoynanan final maçlarınardından düzenlene ödül töreninde ilk üç dereceye giren takımlara madalyalar, kupalar, sponsorlara plaketler ve özel ödülleri turnuvayı organize eden Süleyman Rebge tarafından verildi.
Kızlar Kategorisi
1.Cici Şampiyonlar
2.Transformers
3.Enerji
Erkekler Kategorisi
1. Aras Cars
2. Say Bye Bye
3. Ak Techno
Özel Ödüller :
En değerli erkek oyuncu : Nafi Çetintaş
En değerli kadın oyuncu: Seran Çetintaş
En iyi seyirci : Betül Çetintaş

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gökbilen’den Özkurt’a ziyaret

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0