40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gençlik Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Zeeb Choudhry ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Tatar, yetkililerden, Çağlayan bölgesinde oluşturulan tesis projesi hakkında bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Tatar, kabuldeki konuşmasında, köklü bir kulüp olan Gençlik Gücü Spor Kulübü’ne sahip çıkılması ve altyapıda yetişen gençlerin en iyi şekilde çalışmalarını sürdürmesi için yeni projelere desteğin önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Çağlayan bölgesinin canlanmasının Lefkoşa için de tarihi ve kültürel bir bölge olarak oldukça önemli olduğunu vurguladı.
Gençlik Gücü Spor Kulübü’ne her dönemde sahip çıkan taraftarların önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, eski ve yeni kulüp başkanlarını, antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Cumhurbaşkanı Tatar, “Her zaman olduğu gibi maçlarınızda bulunmaya devam edeceğim. Yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Gençlik Gücü Spor Kulübü Başkanı Zeeb Choudhry, Cumhurbaşkanı Tatar’a Çağlayan bölgesindeki tesis projesi hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Lefke Türk Spor Kulübü yönetimini kabul etti
1
Fiziksel Aktivite Günü İskele’deki etkinlikle kutlandı
97568 kez okundu
2
PUMA Kadınlar Ligi. Çeyrek final heyecanı bugün oynanan iki maçla başladı
93659 kez okundu
3
Pazar günü bisiklet yarışları nedeniyle bazı güzergahlar geçici olarak trafiğe kapatılacak
70194 kez okundu
4
Basketbolda zorunlu seminerler, Ted Koleji’nde gerçekleşti
50389 kez okundu
5
Gönyeli KoopBank ṣampiyon!
40578 kez okundu