40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Yaşamının büyük bir bölümünü Amerika’da geçirdikten sonra köyü olan Beyarmudu’na yerleşen Prof. Dr. Ahmet Beyar ve eşi Prof. Dr. Emel Beyar , anlamlı yardımlarını sürdürüyoor.
Beyar çifti bu kez Beyarmudu İlkokulu’na 100 bin TL nakit para ve 6 adet IPad bağışladı.
Beyar çiftinin evlerinin bahçesindeki törene Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da katıldı..
Kendilerinin köye ve eğitime olan önemli katkılarına vurgu yapan Çavuşoğlu, “Kıbrıslı Türk olarak bu topraklarda ne kadar sorumluluğumuz olduğunu hissettirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı İlker Edip de, Prof. Dr Ahmet Beyar ve eşi Prof Dr Emel Beyar’ın yıllarca vatanından ayrı kalmasına rağmen köyünü ve köylüsünü hiç unutmadığını söyledi.
Edip, kendilerinin sadece egitime değil, köyün farklı alanlarında hizmet veren kurumlara da katkı sağladığına işaret etti.
Beyarmudu İlkokulu Sorumlu Öğretmeni Yaşar Buhara Zort da eğitime ve eğitimie katıkların önemine vurgu.
Ögrencilerin halk dansları ve koro performanslarının ardından, Prof. Dr. Ahmet Beyar konuşma yaptı.
Beyar, eğitimin önemine vurgu yaparak, Milli Eğitim çarkını döndürmek adına çalışmalarda bulunan herkese teşekkür etti.
Beyar çiftinin son iki yılda Beyarmudu İlkokulu’na yaklaşık 700 bin tl yardımda bulunduğu ifade edildi.BRT

Töre: Büyük bir mutluluk ve şeref
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168135 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
56946 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
49599 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
47416 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
40301 kez okundu