40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cannes Film Festivali’nde Türkiye’den katılan ünlü isimler günlerdir gündemde. Pınar Deniz, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz’in katıldığı Cannes’da oyuncuların kıyafetleri de çok konuşuluyor.
Dilan Çiçek Deniz’in son günlerdeki seçimleri de dile düşmüş durumda. Özellikle oyuncunun siyah elbisesi tüm seçimlerinin önüne geçti.

Çukur, Alev Alev, Yarım Kalan gibi dizilerde rol alan Dilan Çiçek Deniz Cannes’da siyah bir elbise tercih etti.

Ancak elbisenin altı ve üstü hiç de uyumlu bulunmadı. Dilan Çiçek Deniz’in siyah transparan elbisesi sosyal medyanın diline de düştü.
Transparan elbise de göğüsleri kapatmak için tercih edilen detayı görenler kendini tutamadı.

Dilan Çiçek Deniz’in siyah transparan elbisesine “Ay çok kötü”, “Göğüsde Batman amblemi mi denenmiş”, “En kötüsü bu olmuş”, “Saçlar da elbise de çok kötü”, “Transparan giydin hakkını ver bari” yorumları yağdı.

Nuri Alço bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu… Yaptığı yeni paylaşım gündem oldu
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
45442 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
42256 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
31016 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
25987 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
25750 kez okundu