48,9986$%0,06
55,6220€%-0,19
64,8788£%-0,13
6.528,40%0,75
10.714,00%0,48
฿%
TV100 yazarı Fuat Uğur, Eylül 2024’teki yazısında Rekabet Kurumu’nun bazı yapım şirketleri ve ajanslara “kartelleşme ve piyasadaki hakimiyetlerini kötüye kullanma” gerekçesiyle baskın yapılacağını yazmıştı.
Uğur, aynı yazıda bir kadın menajerin, kadın oyuncularından birini “ünlü bir eşcinsel şarkıcıyla sevgili gibi lanse edip şarkıcının iş adamı sevgilisinden 5 milyon dolar aldığını” iddia etmişti.

Sosyal medyada yayılan iddiaların ardından kadın menajerin ID İletişim’in kurucu ortağı Ayşe Barım, kadın oyuncunun da Serenay Sarıkaya olduğu söylentileri gündeme gelmişti.
Magazin gündeminde büyük yankı uyandıran bu olaya Fatih Altaylı‘da dahil oldu. Altaylı YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla Ayşe Barım ve Serenay Sarıkaya’ya destek verdiğini dile getirdi.

Altaylı; “Böyle bir şeyi biliyorsan ve kendinden eminsen adıyla sanıyla yazarsın… Ayşe Barım herhalde işini iyi yapıyor ki sanatçılar da onu tercih etmişler. Onu tercih eden sanatçıların iş buluyor olması Ayşe Barım’ın başarısı olduğu kadar sanatçıların da iyi olmasından kaynaklanıyor. ‘Onun şirketindekiler iş buluyor, benimkiler bulamıyor’ diyorlar, şimdi Ayşe Barım ne yapsın buna? Ayşe Barım’ın yapım şirketlerine kendi sanatçılarını önermesi ayıp bir şey mi? Zaten bir menajerin işi bu değil mi? Dünyada da işler böyle yürümüyor mu?” dedi.
Altaylı “Herkes elindeki sanatçıyı pazarlamak ister o konuda yapım şirketleriyle iyi bir ilişkisi varsa eğer diğerleri bulamıyorsa bu Ayşe Barım’ın suçu mu? Eğer bu bir suçsa bile bunun karşılığı iftira atmak ‘iş adamından şantajla para aldılar’ falan demek mi? Fuat Uğur’un bunu yazmasında bir şey yok, burdaki korkaklık isimsiz iddiaları ortaya atması ve sonrasında çekilmesi. Sanatçılar da bunu köpürtüyor. Bunların aynıları sana yapılsa hoşuna gider mi?” ifadeleriyle sanatçılara da tepki gösterdi.

Altaylı Serenay Sarıkaya konusunda ise; “Burda Serenay Sarıkaya’nın ne günahı var ne yapmış kadın? Zaten Ayşe Barım yırtınsa Serenay Sarıkaya’nın bir karşılığı yoksa televizyon seyricisi karşısında zaten kimse çalışmaz onunla. Torpil işlese ben oynarım abi, bütün dizi yapımcıları benim arkadaşım…Benden Şakir Paşa olmaz mıydı kardeşim?” ifadelerini kullandı.

Sahneye hem geç hem de alkollü çıktı! Müşteriler salonu tek tek terk etti! Niran Ünsal’a 10 milyon liralık tazminat davası
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
47681 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
44500 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
33256 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
28244 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
28008 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası