40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
MYNET-Diyarbakır Kırksal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta 15.00 sıralarında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan henüz bir haber yok. Tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran bu kayıpla ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.
Soruşturma kapsamında Narin’in ağabeyi E.G’nin (18) gözaltına alınmış ve kolundaki ısırık izinin kardeşi Narin’e ait olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiği ortaya çıkmıştı.

Gelen son bilgilere göre; Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemenin ardından çıkan raporda ısırık izleri Narin’e ait olmadığı ifade edildi.
Soruşturmanın hızla devam ettiği Narin Güran olayı sosyal medyada da yakından takip ediliyor. Bir kullanıcı ‘Sosyal medya Narin için seferber olmuş ama Narin Kürt olduğu için devlet kılını dahi kıpırdatmıyor’ yorumunu yaptı.

Bu iddia adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen bu yoruma kayıtsız kalamadı ve ‘Devletin tüm birimleri gece gündüz demeden ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Yapmaya devam ediyorlar. Jandarma, asker, emniyet seferber oldu. Bu art niyetlilere inanmayın’ ifadelerini kullandı.

Mesut Özil ile Amine Gülşe’nin lüks villası sosyal medyayı salladı! Görenler hayran kaldı! ‘Saray yavrusu’
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
45908 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
42722 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
31479 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
26455 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
26219 kez okundu