DOLAR

34,1154$% 0.28

EURO

38,0912% 0.08

STERLİN

45,3673£% 0.12

GRAM ALTIN

2.865,93%1,31

ÇEYREK ALTIN

4.749,00%0,91

BİTCOİN

฿%

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Spor
  • Cumhurbaşkanı Tatar Girne Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü başkanı ve üyelerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Tatar Girne Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü başkanı ve üyelerini kabul etti

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Girne Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Dr. İbrahim Meyzin ve üyelerini kabul ederek görüştü.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Spor faaliyetlerinin, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimleri için önemli olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, ata sporu olarak bilinen avcılık atıcılığın spor dalları arasında önemli bir dal olduğunu, bu alanda katılımın ve ilginin fazla olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar, bu dalda uluslararası platformda bizleri temsil eden birçok başarılı sporcumuzun olduğuna dikkat çekerek, Girne Avcılık Atıcılık Kulübü olarak bu alanda sporcu yetiştirmeleri dolayısıyla başkan ve üyeleri tebrik etti. Gereken desteği vermeye hazır olduğunu da belirten Cumhurbaşkanı Tatar, kulüp olarak başarılarının devamını diledi.
Spor alanında elde edilen başarılara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, bu başarıların artarak devam edebilmesi için altyapının gelişmesinin önemine değindi ve bu bağlamda eksikliklerin giderilmesinin gerekliliğinin altını çizdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tatlısu’da bisiklet ve yürüyüş turu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0