DOLAR

34,1278$% -0.03

EURO

38,0613% 0.37

STERLİN

45,7330£% 0.35

GRAM ALTIN

2.889,40%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.840,00%0,62

BİTCOİN

฿%

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Magazin
  • Müge Anlı’da cinayeti itiraf etti! Annesinin sevgilisi babasını öldürdü! “Çayına ilaç kattım”

Müge Anlı’da cinayeti itiraf etti! Annesinin sevgilisi babasını öldürdü! “Çayına ilaç kattım”

Gaziantep’te babaları Cengiz Karademir’in katilini bulmak için Müge Anlı’nın kapısını çalan dört kardeş, anneleri ve onun sevgilisi Şehmus’dan şüphelendiklerini söyleyen kardeşler Naime isimli kız kardeşlerinin olaya şahit olduğunu dile getirdi. Cengiz Karademir’in ölüm nedeni kayıtlara kalp krizi olarak geçerken, çocuklar babalarının ölümünden anneleri Emine Karademir’i sorumlu tuttu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ!

Canlı yayına gelen kız kardeşleri 21 yaşındaki Naime, cinayeti itiraf etti. Cengiz Karademir’in kızı canlı yayında babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu ve babasının ölümünden annesinin ve annesinin sevgilisinin sorumlu olduğunu itiraf etti. Naime, “Bana babanın yemeğine uyku ilacı koy dediler, ben de koydum. Sonra babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana babanın bacaklarını tut çırpınmasın dediler.” sözleriyle herkesi şoke etti.

Ekran görüntüsü 2024-09-24 111909

“ÜÇLÜ PRİZLE ÖLDÜRDÜ”

İlk denemede Cengiz’i yastıkla boğmak için eve giren Şehmus’un 3 gün sonra tekrardan Cengiz’i öldürmek için eve girdiğini söyledi. Olay şöyle gerçekleşiyor: Cengiz’in aldığı tazminatı alacağını belirten anne ve sevgilisi para için yeniden hamle yapıp bu defa ağlamaması için Naime’yi evden gönderiyor fakat uyku ilacının etkisinden ayılan Cengiz’le Şehmus boğuşma yaşıyor. Şehmus daha sonra Cengiz’i üçlü prizle boğarak öldürüyor.

Cengiz Karademir’in ölüm raporunda “doğal ölüm” ibaresi yer aldı. Müge Anlı ve ekibi bu raporun tutarsız olduğunu belirtti.

0 (4)

Bu itirafın ardından anne Emine canlı yayına çıktı ve iddiaları reddetti. “Ben onların yüzünü görmek istemiyorum. Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Onların derdi benimle Şehmus ‘un peşine düşmesinler. Naime sana yazıklar olsun.” diyerek sevgilisini korudu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Günlerdir can çekişiyordum ama kimse görmedi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0