40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
MYNET- Geçtiğimiz sene Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham şimdilerde katıldığı defilelerle dikkat çekiyor.
Her adımı olay olan ünlü model son olarak altı yıl sonra geri dönen Victoria’s Secret defilesinde boy gösterdi.
Ünlü model, yılın moda şovu gözüyle bakılan defileye hazırlık sürecini de sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Ashley Graham, podyumların gelmiş geçmiş en ünlü süper modellerinin bir bir sahne aldığı defilede kendinden emin adımlarla yürüdü. Ünlü modelin her anı büyük beğeni topladı.
Kıvrımlı modele sosyal medyada; ‘harika görünüyor’, ‘özel biri’, ‘çok ama çok güzel’, ‘sana bayılıyorum’ gibi yorumlar yapıldı.
Daha önce “12 yaşımdayken kendi bedenimden utandırıldım” diyerek zorbalığa maruz kaldığını söyleyen ünlü model her kadının bedeniyle barışık olması için sık sık tavsiyelerde bulunuyor.

Sahneye erken girdi, saklanmaya çalıştı! Bahar dizisindeki çekim hatası gündem oldu!
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
44872 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
41684 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
30441 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
25414 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
25177 kez okundu