49,9639$%0,06
56,0545€%0,53
67,0756£%0,15
6.270,28%0,76
10.267,00%-3,15
฿%
“Şakir Paşa Ailesi Skandallar Ve Mucizeler” son dönemin en çok konuşulan ve tartışma yaratan dizisi oldu.
MedYapım’ın ustalık projesi olan dizi için uzun zamandır çok titiz bir çalışma yürütülüyordu. 1910’lu yılların yeniden yaşatıldığı diziyle ilgili önce Şakir Paşa ailesinin torunları “Dizi bizden izin alınmadan çekiliyor” diyerek basın açıklaması yapmış, paşanın torununun çocuğu da “Yayının durdurulması için” mahkemeye başvurmuştu.

Bu gelişmenin hemen peşinden Kartal’da 1200 m2’lik platoya 44 kişilik ekip tarafından kurulan ve ailenin hikayesinin önemli bir kısmının geçtiği Büyükada’daki tarihi köşkün yeniden tasarlandığı dekor gece yarısı çıkan yangında kül oldu. Yangıdan bir gün sonra da RTÜK “mahrem alanların korunmadığı, çarpık ilişkiler ve cinsellik içeren sahnelerle aykırı unsurlar içerdiği gerekçesiyle” para cezası verdi.
Çekimlere ara verilen dizinin üçüncü bölümü reytinglerde büyük bir çıkış yakalamıştı. Köşk dekoru inşaatı yeniden başlayan dizinin harici mekân çekimleri önceki gün başladı.
Öte yandan Hande Altaylı’nın yazdığı dizinin seyircisine yapım şirketinin 12 Ocak Pazar günü bir sürpriz yapmaya hazırlandığı da kulislerde konuşuluyor.

Wanda Nara Icardi ile fotoğraflarını geri yükledi! Sosyal medya onu konuşuyor: Yine kandıramayacaksın!
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
47736 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
44556 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
33311 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
28299 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
28064 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : UTANMA DUYGUSUNU NEREDE KAYBETTİK?
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Rusya ve Ukrayna açıklaması
Cyprus Mail gazetesinden Hristodulidis’in Maraş önerisine sert eleştiri
Bulgaristan’da cumhurbaşkanlığı seçimini İliyana Yotova kazandı
Yüksek Seçim Kurulundan Serdar Denktaş’ın iddialarına yanıt
Lapta sakini iş insanı Ercan Kardeşler’den LAÇ Belediyesi’ne asfalt tepkisi
HAKAN ORAN YAZDI : KALİTENİN VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRMENİN ADI LAÜ
DOĞU AKDENİZ’DE EUNOMİA TATBİKATI BAŞLIYORYUNANİSTAN, FRANSA, İTALYA VE GKRY ORTAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR
TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI
Okan Donangil, UBP Lefkoşa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı