DOLAR

32,4953$% -0.15

EURO

34,9959% 0.41

STERLİN

40,6942£% 0.27

GRAM ALTIN

2.432,14%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,19

BİTCOİN

฿%

a

Arıklı: Koalisyon protokolünde sıkıntılar var

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, partisinin düzenlediği pazar kahvaltısına katıldı.

Arıklı, burada yaptığı konuşmada önümüzdeki hafta 3 Parti Genel Başkanının katılacağı bir toplantı talep edeceklerini ve bu toplantıda Takvimlendirilmiş Hükümet Programının neresinde olduklarını birlikte tesbit edeceklerini söyledi.

Arıklı, DP ve YDP’nin Hükümete girerken takvimlendirilmiş bir Hükümet programı şartı ile girdiğini belirterek “Aradan epeyce zaman geçti. Hükümet olarak bu programın neresindeyiz. Halka verdiğimiz sözlerin ne kadarını tutabildik. Bunu masaya yatırmak istiyoruz….” dedi.

Önceki dönemde Hükümetin çeşitli sebeplerle randımanlı çalışamadığını, UBP ve DP’nin Kurultaylarını yaptıklarını, artık İcraat yapmanın önünde herhangi bir engel kalmadığını aktaran Arıklı, 3 Partinin imzaladığı Koalisyon Protokolünde sıkıntılar olduğunu belirtti.

Hükümetin günü idare etmek için kurulmadığını ifade eden Arıklı, “Biz, bulunduğumuz makamda iş yapamayacağımıza, faydalı olamayacağımıza kanaat getirdiğimiz anda ki o noktaya çok yaklaştık, Başbakandan affımızı ister Hükümetten çekiliriz. Biz Hükümetten çekilirsek, Hükümette herhangi bir kriz olmaz. Hükümet bizsiz de iki Partili olarak yoluna rahatlıkla devam eder. Bu yüzden Muhalefetin heyecanlanmasına gerek yok…” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özel gereksinimli bireyleri konu alan ‘Bambu’ isimli film izleyiciyle buluşuyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0