49,3893$%0,03
54,9381€%-0,71
64,9465£%-0,84
6.499,87%-1,62
10.657,00%-1,19
฿%
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Razaman ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ataoğlu mesajında, Ramazan’ın paylaşmanın, sevginin, hoşgörünün ve dayanışmanın zirveye çıktığı ay olduğunu belirterek, bu ayda, kalplerimizi arındırarak birbirimize daha yakın olmamız gerektiğini vurguladı.
Fikri Ataoğlu’nun mesajı şu şekilde:
“Rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayına bir kez daha kucak açtık. Kalplerimizde yeşeren manevi duygularla dolu bu ay, bizi bir araya getirip paylaşmanın en güzel halini yaşatıyor.

Ramazan, paylaşmanın, sevginin, hoşgörünün ve dayanışmanın zirveye çıktığı, manevi bir atmosfer sunan anlamlı bir aydır. Bu ay, kalplerimizi arındırarak birbirimize daha yakın olmamıza, yardımlaşmamıza vesile olur. Paylaşmak, sevgiyle payidar kılmaktır. Bu Ramazan ayında, birbirimize daha çok destek olalım, sevgiyi çoğaltalım ve zorluklar karşısında birbirimize omuz verelim.
İftar sofralarında buluşmak, gönül sofralarını paylaşmak dileğiyle, birlik ve beraberlik içinde nice güzel Ramazanlara ulaşmamız temennisiyle. Bu mübarek ayın bize getirdiği huzur ve manevi zenginlikleri en güzel şekilde değerlendirmek dileğiyle…Ramazan ayının ülkemize, İslam Âlemi’ne ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.”

MİLLETVEKİLLİĞİ KARDEŞLİĞİ
1
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
42469 kez okundu
2
Bilim Kurulu Üyesi Şener: 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz
38406 kez okundu
3
Dünya alarma geçti! Çin’e kısıtlama getiriyorlar.
36364 kez okundu
4
Prof. Dr . Benter’in Buluşu Kalp Krizi Geçirenlere Umut Oldu
35815 kez okundu
5
Canaltay: “Tanınma gibi bir gailemiz yok, hazır değiliz…”
35517 kez okundu
“BİZİM ÇOCUK” DEĞİL, EHİL YÖNETİCİYİ SEÇ!
BAŞARAN DÜZGÜN’ÜN “ÖKSÜZ ATLAR ÜLKESİNDE” ROMANI GÜNEY LEFKOŞA’DA TANITILDI
Bizden sonra geleceklere ödenemez borçlar bırakmak belediyecilik değildir.
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu