DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİTCOİN

฿%

a

Cihan Yüksel’in ailesi: Kimse başsağlığı dilemedi!

HABERAL KIBRISLI ÖZEL

Cihan Yüksel 22 yaşında bir hemşirelik öğrencisiydi. 23 Mart Cumartesi günü 2 kız arkadaşı ile birlikte Girne Barış Parkı’nda verilen iftar yemeğine gidiyordu.

20 yaşındaki Gökmen Güniken, Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde aracıyla hızla ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda yürüyen 3 geç kıza çarpıyor. Cihan Yüksel olay yerinde hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Büşra Yavuz ise komada.

Haberal Kıbrıslı Gazetesi olarak Cihan Yüksel’in ailesi ile görüştük, acılarını paylaştık…

Haberal Kıbrıslı Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Cihan Yüksel’in abisi Doğan Yüksel ve kuzeni İsmail Yüksel, adalete güvendiklerini, taziyelerin ardından dava sürecini yakından takip edeceklerini dile getirdi. Aile ayrıca basında ve sosyal medyada yer alan kaza anına ilişkin görüntülerin, yaralı olan aileyi dahada yaraladığını dile getirdi.

“KARDEŞİMİN KADERİ GELDİ… KİMSE BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ!”
Cihan’ın abisi Doğan Yüksel, kardeşinin kaderini geldiğini, Allah’ın yazdığı kaderi kimsenin bozamayacağını fakat tek beklediklerinin kazayı yapan kişinin ailesinden bir başsağlığı telefonu olduğunu anlattı.

“ADALETE GÜVENİYORUZ”
Davanın takipçisi olduklarını belirten Abi Doğan Yüksel, kazanın ardından zanlı Güniker’in 5-6 yıl alacağı hapis cezasının adaletli olmayacağını belirtti.

“Benim kardeşim değil, sizin kardeşiniz, ailenizden biri de olabilirdi” diyen abi Yüksel, adalete güvendiklerini belirtti.

“KAZA GÖRÜNTÜLERİ BİZLERİ DAHA DA DERİNDEN YARALADI”
Cihan’ın kuzeni İsmail Yüksel, içlerinin acısının hala geçmediğini belirtirken, kazanın görüntülerinin basında ve sosyal medyada yayılmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

“Gencecik fidanımızı toprağa verdik. Kazanın görüntülerinin basında, sosyal medyalarda paylaşılması yaralı olan bizleri daha da derinden yaraladı” diyen kuzen Yüksel, taziyelerin ardından dava sürecini daha sıkı bir biçimde takip edeceklerini belirtti.

TEK TELEFON TAÇOY’DAN
Yüksel ailesine başsağlığı telefonu açan tek kişi Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy oldu.
Taçoy bugün yaptığı yazılı açıklamada Cihan Yüksel’in ailesine başsağlığı dilemiş, “akan kanların, kaybedilen canların hesabı sorulmalı” demişti.

Hasan Taçoy açıklamasının ardından Yüksel ailesine başsağlığı telefonu da açtığını belirtti.

0 0 0 0 0 3
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gece yarısı Skull King Casino’ya baskın!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 3