48,7923$%0,06
56,0818€%0,06
65,3945£%0,05
6.830,30%-0,52
11.128,00%0,05
฿%
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Prof. Dr. Adile Öniz ve Prof. Dr. Murat Özgören’i kabul etti. Tatar, Öniz ve Özgören’i görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kitap takdiminden dolayı teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Tatar, birçok farklı disiplin tarafından ele alınan yaşlılarla ilgili çalışmanın önemine işaret ederek, kitabın önemli bir kaynak niteliğinde olduğuna dikkat çekti.
Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adile Öniz de, YDÜ ve Türkiye Cumhuriyeti üniversitelerinden 38 yazarın 40 bölümden oluşan çalışmalarının yer aldığı kitabın üniversitelerde ders kitabı olarak kullanılacağını ve kitaptan halkın da faydalanabileceğini söyledi.
Kitaptan elde edilecek gelirin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacağını aktaran Prof. Dr. Adile Öniz, kitapta beslenme ve diyetetik, fizyoterapi ve rehabilitasyon, gerontoloji, hukuk, odyoloji, psikoloji, sinirbilimler, sosyal bilimler, sosyal hizmetler, spor bilimleri ve tıp disiplinlerinin yer aldığını kaydetti.

Prof. Dr. Öniz, kitabın aynı zamanda dijital eğitim platformu E-Study Box üzerinden de dijital olarak erişime açık olduğunu belirtti.
Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil, Cumhurbaşkanlığı Engelliler Komitesi Başkanı Ahmet Akdeniz ve YDÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özer Turan yer aldı.

Tatar: “Direkt Temas Talebimizin Başında Spor Ambargolarının Kaldırılması Yer Alıyor”
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168943 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57772 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50411 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48216 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41072 kez okundu
Hakan Oran Yazdı : EN GÜVENLİ OLMASI GEREKEN YERDE CAN VERMEK
Benzin ve Dizelde Son Durum
Larnaka Havalimanı’ndaki Bomba İhbarı ve Alarm Durumu Sona Erdi
Rize Açıklarında Acil İniş Yapan Uçağın Pilot ve Yolcusuna Ulaşıldı
Başbakan Üstel’den arama kurtarma açıklamasıÇalışmalar kesintisiz sürüyor
Başbakan Üstel’den sosyal konut ve üretici desteği açıklaması
Hakan Oran Yazdı : KİBİR KULESİNDEN DÜŞMEK
Dışişleri Bakanlığından KKTC Açıklarında Alabora Olan Gemi İçin Taziye Mesajı
Girne Belediye Başkanı Şenkul’dan Deniz Seferleri Açıklaması
Bakan Dinçyürek, Bakan Yardımcısı Özel ve Büyükelçi Başçeri’den Yaralılara Hastane Ziyareti