40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu’nun, Avrasya Taekwondo Merkezi’nde düzenlediği ödül törenine katıldı.
Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Tatar, törendeki konuşmasında, “Böylesine anlamlı bir etkinlikle bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu” dile getirerek, müsabakada dereceye girenleri tebrik ederek sporculara başarılar diledi.
“Yıllardan beri verilen mücadelede Türkiye Cumhuriyeti ve dost devletlerle aramızdaki kadim bağları daha da güçlendi” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, “Sporun, kardeşlik demek olduğunu” söyledi.

-“Size en güzelini sunabilmek için birlikte çalışacağımıza söz veriyorum”
“Farklı ülkelerden gelen gençlerin, bizim sporcularımızla iç içe olması mutluluk vericidir” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Tatar, “KKTC’de böyle müsabakaların devam etmesi için devlet olarak üzerimize düşeni yapmak durumundayız” dedi.
Cumhurbaşkanı Tatar, devamla şunları söyledi:
“Gençlerimizin hak ettiği ortamda bu sporu yapması, en büyük temennimizdir. KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen’i, yönetim kurulu üyelerini ve sporcuların ailelerini kutlarım. KKTC’ye gelip yerleşmiş, bizim evlatlarımızla birlikte bu ülkede okula gidip spor yapan, dünyanın farklı ülkelerinden gelen aileleri ve gençleri de kutluyorum. Onlar, dünyanın haksız bir şekilde ambargo ve izolasyon uyguladığı KKTC’ye inanmış ve ülkemize yerleşmiştir. Size en güzelini sunabilmek için birlikte çalışacağımıza söz veriyorum.”
Tatar, müsabakada dereceye girenlere kupa ve madalya takdiminde bulundu.

BKP 6. Olağan Kurultayı bugün yapılıyor
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166645 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55465 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48120 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45945 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38818 kez okundu