48,5908$%0,16
56,4547€%-0,02
65,7064£%0,07
6.744,17%0,11
11.025,00%0,15
฿%
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 4. Antalya Diplomasi Forumu kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Kubanychbek Omuraliev ile görüştü.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, görüşmede, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türk Devletleri Teşkilatı arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar görüşmede yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, Türk Devletleri Teşkilatı’nın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, teşkilatın daha iyi bir noktaya gelmesi için katkıda bulunmaya hazır olduğunu vurguladı.

Türk Devletleri Teşkilatı’na da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne verdiği destekten ötürü TDT Genel Sekreteri Kubanychbek Omuraliev’e teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, kendisini ülkeye davet etti.
TDT Genel Sekreteri Kubanychbek Omuraliev de konuşmasında, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı uluslararası organizasyonlarda görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a görüşmede; Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu, Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Güneş Onar ve Cumhurbaşkanı Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Özel Danışmanı Prof. Dr. Hüseyin Işıksal eşlik etti.

Limasol’daki yangın kontrol altına alındı
3
Londra’da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti
98144 kez okundu
4
İlektra hedefi doğalgazdaki beklentileri karşılamadı
91399 kez okundu
5
Limasol’daki yangın kontrol altına alındı
71813 kez okundu
Rize Açıklarında Acil İniş Yapan Uçağın Pilot ve Yolcusuna Ulaşıldı
Başbakan Üstel’den arama kurtarma açıklamasıÇalışmalar kesintisiz sürüyor
Başbakan Üstel’den sosyal konut ve üretici desteği açıklaması
Hakan Oran Yazdı : KİBİR KULESİNDEN DÜŞMEK
Dışişleri Bakanlığından KKTC Açıklarında Alabora Olan Gemi İçin Taziye Mesajı
Girne Belediye Başkanı Şenkul’dan Deniz Seferleri Açıklaması
Bakan Dinçyürek, Bakan Yardımcısı Özel ve Büyükelçi Başçeri’den Yaralılara Hastane Ziyareti
Ali Mahir Başarır’dan Girne Açıklarındaki Deniz Faciasına İlişkin Açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Malazgirt’te Birlik ve İstiklal Mesajı
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu’ndan 9 Eylül Cephesi şehitleri için anma mesajı