40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cumhurbaşkanlığında bugün son gündemi değerlendirmek için önemli bir toplantı gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başkanlığınd gerçekleşen toplantıya Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, Başsavcı Sarper Altıncık, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer A. Köseoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil katılım gösterdi.
Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:
“Bir üniversitemizde yaşandığı iddia edilen bazı olaylarla ilgili gelişmeler ve yargı süreci devam ederken, bu konuları büyük bir hassasiyetle yakından takip eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın başkanlığında bugün Cumhurbaşkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

Toplantıya Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, Başsavcı Sarper Altıncık, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer A. Köseoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil katıldı.
Toplantıda söz konusu iddialar ve gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, söz konusu iddialarla ilgili gelişmeleri ve yargı sürecini yakından takip ettiğini belirtirken, adalet mekanizmasında yer alan tüm kurumlara olan güvenini bir kez daha ifade etti.”

Fikri Ataoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
1
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
40120 kez okundu
2
Bilim Kurulu Üyesi Şener: 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz
35582 kez okundu
3
Dünya alarma geçti! Çin’e kısıtlama getiriyorlar.
33957 kez okundu
4
Prof. Dr . Benter’in Buluşu Kalp Krizi Geçirenlere Umut Oldu
33456 kez okundu
5
Canaltay: “Tanınma gibi bir gailemiz yok, hazır değiliz…”
33216 kez okundu