DOLAR

32,5138$% -0.09

EURO

34,9978% 0.42

STERLİN

40,8324£% 0.57

GRAM ALTIN

2.435,66%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-0,41

BİTCOİN

2074074฿%-3.90435

a

DAÜ ile KTSYD arasında iş birliği protokolü imzalandı

 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) arasında karşılıklı ilişkileri geliştirme ve güçlendirme adına iş birliği protokolü imzalandı.

 Protokolün imza töreni, bu sabah saat 09.00’da, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ın makamında gerçekleşti.

 DAÜ’den verilen bilgiye göre, törende DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu ile KTSYD Üyeleri Sedat Kılıç ve Süleyman Rebge de hazır bulunurken, protokole DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ile KTSYD Başkanı Burhan Gürkan imza koydu.

 İmza töreninde konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, DAÜ’nün çeşitli spor dallarında hem kadın hem de erkeklerde, KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti’nde katılmış oldukları liglerde pek çok başarıya ve şampiyonluğa imza attığını belirtti.

 Prof. Dr. Hocanın, gençlerin spor yapmalarının önemli olduğunu, ancak sporun yalnızca sağlık getirmekle kalmadığını, aynı zamanda gençlere takım içerisinde dayanışma, paylaşma, strateji geliştirme ve ortak hedefe yürüme gibi yetenekleri de kazandırdığını vurguladı.

 DAÜ’nün KKTC’nin yasayla kurulmuş tek devlet üniversitesi olarak eğitime katkı anlamında KTSYD gibi önemli bir derneğin üyelerine lisansüstü eğitim fırsatı sunmaktan dolayı memnun olduğunu belirten Prof. Dr. Hocanın, protokolün her iki kurum adına da faydalı olacağını kaydetti.

KTSYD Başkanı Burhan Gürkan da konuşmasında DAÜ’de olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, DAÜ ile KTSYD arasındaki iş birliğinin uzun yıllara dayandığını aktardı.

KTSYD’nin bu yıl 40’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade eden Gürkan, ülkenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan DAÜ ile 10 yılı aşkın bir süredir iş birlikleri olduğunu ve bu iş birliğinin devamı için protokole imza atacaklarını kaydetti.

TAK/BRT

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Olaylı maç erken bitti!.

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0