DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİTCOİN

฿%

a

Erenköy Halk Plajı’na “Blue Heaven” ismi eklendi

Erenköy-Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı, Erenköy Halk Plajı’nın yabancı turistlere de hitap etmesi için ismine ekleme yaptıklarını duyurarak yeni isminin “Blue Heaven (Mavi Cennet) olduğunu açıkladı.

Başkan Bakırcı’nın açıklaması şu şekilde:
“Bölgemizin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle her zaman cazibe merkezi olduğunu biliyorum. Bölgemizin ülkemiz turizminden hak ettiği kazancı elde etmesi ve halkımıza temiz, huzurlu ve uygun fiyatlı hizmet sunabilmesi için yeni yatırımlar ve güzellikler eklemek için durmadan çalışıyoruz.

Bu çalışmalardan biri de Erenköy Halk Plajı’dır. Erenköy sadece bir isim değil, aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ruhu ve Çanakkale’sidir. Plajımız halkımızın malıdır ve bizler bu emaneti en iyi şekilde koruyup geliştirerek gelecek nesillere devredeceğiz.

Yabancı turistlerin de tesislerimizden faydalanmasını ve bölgemizi ziyaret etmesini sağlamak amacıyla; İskele Halk Plajı’na “Mackenzi Plajı”, Dipkarpaz Halk Plajı’na da “Ayfilon Plajı” isimleri verilmiştir. Aynı şekilde cennet gibi güzel plajımızın ve denizimizin temizliğini tanıtmak için Erenköy Halk Plajı’na “Blue Heaven” (Mavi Cennet) ismini ekleme kararı aldık. Bu sayede gelen turistlerden elde edilen gelirle hem yeni yatırımlar yapılacak hem de hizmet kalitemiz artacak.

Erenköy-Karpaz Belediyesi olarak Erenköy Halk Plajı’nın her zaman yaşayacağını ve gelişmeye devam edeceğini biliyoruz. Gerisi lafı güzaftır.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0