49,6228$%0,14
55,8078€%0,15
66,5773£%0,21
6.519,81%-1,20
10.675,00%-1,19
฿%
Rum kesiminde geçen cumartesi sabah karşı “Mağusa’ya” bağlı Frenaros bölgesinde meydana gelen olayda, tartıştığı 61 yaşındaki şahsa arabasıyla çarpıp kaçan Marinos Kuruniadis isimli 48 yaşındaki cinayet girişimi zanlısının Rum polisi tarafından hala daha arandığı ve söz konusu şahsın KKTC’ye kaçmış olabileceği iddia ediliyor.
Rum polisinin cinayet girişimi zanlısının tespit edilmesiyle ilgili araştırmalarını sürdürdüğünü yazan “Philenews” haber sitesi, Rum polisinin şahsın fotoğrafını cumartesi günü kamuoyuyla paylaştığını belirtti.
“Philenews’ün” elde ettiği bilgilere göre Rum yetkililerin, söz konusu şahsın kontrol edilmeyen bir geçiş noktasından KKTC’ye kaçmış olabileceği olasılığını araştırdığı belirtilirken, “Vrisulles” bölgesinin KKTC’ye yakınlığı göz önüne alındığında bunun en ağır basan senaryo olduğu öne sürüldü.

“Strovilya” (Akyar) ve “Pergama” (Beyarmudu) sınır kapılarında kontroller yapan İngiliz Üslerinin durumdan haberdar edildiği ve benzer bilginin başka sınır kapılarına da verildiği belirtilirken, söz konusu şahsın tespit edilmesi için Rum kesiminde de araştırmaların sürdüğü yinelendi.

ABD’de eve çarpan gök taşının Dünya’dan daha yaşlı olduğu belirlendi
3
Londra’da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti
98334 kez okundu
4
İlektra hedefi doğalgazdaki beklentileri karşılamadı
91584 kez okundu
5
Limasol’daki yangın kontrol altına alındı
72000 kez okundu
DOĞU AKDENİZ’DE EUNOMİA TATBİKATI BAŞLIYORYUNANİSTAN, FRANSA, İTALYA VE GKRY ORTAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR
TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI
Okan Donangil, UBP Lefkoşa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı
KAMU BÜROKRASİSİNDE ORTAK DİL İÇİN KKTC YAZIM EŞ GÜDÜM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
ÜSTEL6 ARALIK’TA DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ, İSTİKRARLA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
EN ÇOK YAĞIŞ AKINCILAR’A DÜŞTÜ
BAKAN HÜSEYİN ÇAVUŞKADINLAR ÜLKEMİZİN ÜRETİM GÜCÜNÜN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR
KTOEÖS, TÜRK MAARİF KOLEJİ’NDEKİ GREVİ SONLANDIRDIĞINI AÇIKLADI
CUMHURBAŞKANLIĞI ÖZEL SANAT DANIŞMANI RÜYA TANER İTALYA’DA KONSER SEZONUNUN AÇILIŞINI YAPIYOR
CUMHURBAŞKANLIĞI ÖZEL SANAT DANIŞMANI RÜYA TANER İTALYA’DA KONSER SEZONUNUN AÇILIŞINI YAPIYOR