48,8304$%0,10
55,7578€%-0,22
64,9260£%-0,26
6.782,79%-0,77
11.068,00%-0,86
฿%
Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, bugün toplanarak kozmetik ürünleri ve belediyelerle ilgili değişiklik yasa tasarılarını görüştü.
Verilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, UBP Milletvekili Komite Başkanı Özdemir Berova başkanlığında toplandı.
Komite, Kozmetik Ürünleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı ve daha önce birleştirerek görüşme kararı aldığı “Belediyeler (Değişiklik)Yasa Tasarısı (Y.T.No:1/1/2022)” ile “Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nı (Y.T.No:7/1/2022) ele aldı.

“Kozmetik Ürünleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın madde madde oylaması tamamlanırken komite tasarıyla ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edecek.
Kozmetik Ürünleri (Değişiklik) Yasa Tasarı ile ilgili toplantıya Hukuk Dairesi ve Sağlık Bakanlığı’ndan yetkililer katılarak görüş ve önerilerini dile getirdi.
Komite, daha sonra birleştirerek görüştüğü “Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:1/1/2022)” ile “Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın (Y.T.No:7/1/2022) maddelerini görüşmeye devam etti. Yasa tasarılarıyla ilgili çalışmalara bir sonraki toplantıda devam edilecek.
Komite toplantısına davetli olarak, Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği, Lefkoşa Türk Belediyesi, Girne Belediyesi, Değirmenlik Belediyesi, Tatlısu Belediyesi ve Bel-Sen’den yetkililer katılarak görüş ve önerilerini paylaştı.
UBP Milletvekili Özdemir Berova başkanlığında toplanan İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, komite üyeleri UBP Milletvekili Ahmet Savaşan, CTP Milletvekili Devrim Barçın ve UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak katıldı. Komite toplantısına ayrıca CTP Milletvekilleri Teberrüken Uluçay, Erkut Şahali ve Salahi Şahiner de katıldı.
TAK/BRT

Kıbrıs Türk Emekli Subaylar Derneği 32‘nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168954 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57783 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50422 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48227 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41083 kez okundu
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası
Abd-iran hattında diplomasi beklentileri brent petrolü 100 doların altına çekti
Abd başkanı trump, fransa cumhurbaşkanı macron ile new york’ta görüştü
Batı Şeria’da Ebu Fellah beldesine saldıran İsraillilere karşı koyan Filistinlilere ordu ateş açtı