DOLAR

32,3476$% 0.29

EURO

35,1347% -0.02

STERLİN

40,9053£% -0.28

GRAM ALTIN

2.310,33%1,45

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,22

BİTCOİN

฿%

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Kıbrıs
  • “İletişim Özgürlüğü Bağlamında Gazetecilikte Yeni Yönelimler” konulu panel düzenlendi

“İletişim Özgürlüğü Bağlamında Gazetecilikte Yeni Yönelimler” konulu panel düzenlendi

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ile İnsan Hakları Platformu’nun düzenlediği “İletişim Özgürlüğü Bağlamında Gazetecilikte Yeni Yönelimler” konulu panel, yapıldı.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nde yer alan panel, Kıbrıs Türk Toplumu’na Yardım Programı çerçevesinde Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Sivil Büyü Programının desteğiyle yürütülen “ifade Özgürlüğünün Korunması için Türkiye ve Kıbrıs’ın Kuzeyindeki Medya Örgütlerinin Hak Temelli İş Birliğinin Oluşturması” çalışması kapsamında düzenlendi.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Emin Akkor, panelin açılışında konuştu.

Akkor, proje kapsamında Türkiye’deki meslek örgütleriyle özellikle ifade özgürlüğünü geliştirmek amacıyla iş birliğini geliştirmeyi amaçladıklarını aktardı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Kenan Şener de konuşmasında ifade özgürlüğüyle ilgili sıkıntıların yasal düzenlemelerden kaynaklandığını kaydetti.

Şener, “İyi gazetecilik” için yaptıkları hakkında da bilgi verdi ve Araştırmacı gazeteciliğin desteklenmesi, etik değerlerin savunulması ve güncellenmesi ile dezenformasyona karşı direncin artırılması” çalışmalarının bu kapsamda olduğunbu ifade etti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0