DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

BİTCOİN

฿%

a

İş insanı Besim, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışta bulundu

Yaşanan deprem felaketinde hayatlarını kaybeden Şampiyon Melekler Takımı’nı yaşatmak adına kurulan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne iş insanı Münür İsmet Besim tarafından 10 bin sterlin tutarında bağış yapıldı.

Aslen Gazimağusalı olup uzun yıllardır İngiltere’de yaşamını sürdüren Münür İsmet Besim depremde yaşanan kayıpların şimdiye kadar ülkede yaşanılmış en büyük acı olduğunu söyledi.

Kayıpları ve cenaze törenlerini Bayrak Radyo Televizyonu Kurumu’nun yayınlarından takip ettiğini ifade eden Besim, kayıplara derinden üzüldüğünü dile getirdi.
Besim, meleklerin adını yaşatmak için a annesi merhum Mesude Besim ve babası Gazimağusa’nın ilk kaymakamı olan İsmet Besim adına derneğe yardımda bulunduğunu kaydetti.

Depremde iki oğlunu kaybeden Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Osman Akın da, Münür Besim’in ilk günden itibaren ailelere ulaşarak Şampiyon Melekleri yaşatma adına yardım yapmak istediğini anımksattı.

Bugüne kadar şahıs olarak yapılan en büyük bağış olduğunu ifade eden Akın, Şampiyon Melekleri Yaşatmak adına eğitim kampusü projesini hayata geçirmeyi istediklerini dile getirdi.

Akın, bunun sadece bir okul değil tam teşekküllü bir eğitim kampüsu olacağının altını çizdi.

Projenin genç nesillere güze bir eğitim ortamı yaratacağına inanç belirten Akın, tüm kesimlerin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

BRT

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

K.T. Dayanışma Platformu basın toplantısı düzenledi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0