48,6379$%0,04
56,1040€%-0,15
65,5615£%-0,20
6.708,98%-0,17
10.974,00%-0,27
฿%
İspanya’da 29 Ekim’de meydana gelen ve Valensiya başta olmak üzere ülkenin doğu ve güney bölgelerini etkileyen sel felaketinde halen 89 kişinin kayıp olduğu duyuruldu.
İspanya’nın resmi haber ajansı EFE, Veri Entegrasyon Merkezi’ni (CID) kaynak göstererek sel felaketinin bir hafta sonrasında ilk defa resmi kayıp sayısını açıkladı.
CID’e göre, mevcut durumda resmi kayıtlarda 89 kişi halen kayıp olarak gözükürken, bu sayının belirleyici olmadığı, kayıtlardan düşmeyen ya da hiç kayıtlara girmeyen kayıpların da olabileceği aktarıldı.

Valensiya’da 213, Kastilya-La Mancha’da 4 ve Endülüs’te 1 olmak üzere en az 218 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin yaşandığı bölgelerde kimlik tespitin yanı sıra arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.
186 kişi yağmalama veya hırsızlıktan yakalandı
Öte yandan, selden etkilenen bölgelerde yağmalama ve hırsızlık vakaları görülmeye devam ediliyor.
İspanya Ulusal Polisi ve Jandarmasından verilen bilgilerde, bugüne kadar 186 kişinin yağmalama veya hırsızlık suçundan gözaltına alındığı, bunlardan 87’sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği duyuruldu.

FBI: “Oy verme merkezlerinde terör tehdidi uyarısı yaptığımız doğru değil”
3
Londra’da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti
98207 kez okundu
4
İlektra hedefi doğalgazdaki beklentileri karşılamadı
91461 kez okundu
5
Limasol’daki yangın kontrol altına alındı
71874 kez okundu
Hakan Oran Yazdı : EN GÜVENLİ OLMASI GEREKEN YERDE CAN VERMEK
Benzin ve Dizelde Son Durum
Larnaka Havalimanı’ndaki Bomba İhbarı ve Alarm Durumu Sona Erdi
Rize Açıklarında Acil İniş Yapan Uçağın Pilot ve Yolcusuna Ulaşıldı
Başbakan Üstel’den arama kurtarma açıklamasıÇalışmalar kesintisiz sürüyor
Başbakan Üstel’den sosyal konut ve üretici desteği açıklaması
Hakan Oran Yazdı : KİBİR KULESİNDEN DÜŞMEK
Dışişleri Bakanlığından KKTC Açıklarında Alabora Olan Gemi İçin Taziye Mesajı
Girne Belediye Başkanı Şenkul’dan Deniz Seferleri Açıklaması
Bakan Dinçyürek, Bakan Yardımcısı Özel ve Büyükelçi Başçeri’den Yaralılara Hastane Ziyareti