DOLAR

32,5237$% 0.33

EURO

34,7941% 0.46

STERLİN

40,6869£% 0.3

GRAM ALTIN

2.415,90%1,52

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%1,28

BİTCOİN

1861440฿%-3.62609

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Gündem
  • Kasıtlı ve doğruluğu bulunmayan bilgi paylaşımlarına halkımız itibar etmemelidir…

Kasıtlı ve doğruluğu bulunmayan bilgi paylaşımlarına halkımız itibar etmemelidir…

DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar son zamanlarda kamoyunda yayılan haberler ile ilgili paylaşımda bulundu.

Kamuoyunun Bilgisine

Gün içerisinde her zaman bilinen kişiler tarafından başlatılan , farklı sosyal medya hesapları ile dezenformasyon içeren yaklaşımlar ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır .
Hükümet Program ve Protokolunda var olan esaslar kapsamında , Demokrat Parti .,
Başbakan Yardımcısı , Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı tüm kurum ve kuruluşların yönetiminde gerekli olan kararları ve veya atamaları asaleten yapmaktadır .
Son Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ataması konusunda , atama kararında , konunun hassasiyeti sebebiyle geçici bir sorunun yaşanmış olduğunu Kamuoyumuz bilmektedir . Genel Başkanlar düzeyinde gerçekleşen istişarede , sorunun iç insiyatifle çözülmesi sağlanmıştır . Başbakan Yardımcısı , Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı , Genel Başkanımız Sn . Fikri Ataoğlu , atama ve veya görevlendirme yapmaya , bağlı bulunduğu yasalar tahtında yetkilidir . Genel Başkan Yetkisini kullanma aşamasında , Parti Genel Sekreteri olan şahsımla istişare ederek sürecin yasalarımız çerçevesinde ilerlemesine ve ilgili atamanın yapılmasını gerçekleştirmiştir .
Demokrat Parti Halkımız için sorumluluk üstlendiği her hangi bir kurum ve veya daireyi , Koalisyonun her hangi bir Siyasi temsiliyetine teslim etmemiştir .
Yanlış veya doğruluğu bulunmayan ve kasıtlı olarak yayılmaya çalışılan bilgi paylaşımlarına Halkımızın itibar etmemelidir .
Demokrat Parti , Parti Meclisi kararlarını icra etmede , Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ile bütünsel hareket boyutunda her zaman bir ve birlikte hareket etmektedir . Demokrat Parti Fikri AtaoğluCihan CihangirSalih UluşanDemokrat Parti GüzelyurtDemokrat Parti LefkeDemokrat Parti LefkoşaDemokrat Parti GazimağusaDemokrat Parti İskeleDemokrat Parti GirneAyşe BakırcıMehtap OzdemiragSerhan Aktunc Hayri Orcan

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0