49,0148$%0,06
55,6023€%0,02
65,0507£%0,46
6.557,52%-0,45
10.769,00%-0,33
฿%
Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nde Cumhuriyet Meclisi, Başbakanlık ve Ombudsman bütçeleri onaylandı.
Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında, bugün saat 10.30’da toplanarak, 2023 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı görüşmelerini gerçekleştirmeye devam etti.
Komite, Cumhurbaşkanlığı Bütçesi’ni oyçokluğu ile oylanmasının ardından Cumhuriyet Meclisi Bütçesi’ni görüştü ve Cumhuriyet Meclisi için öngörülen 146,794,050 TL tutarındaki ödeneği oyçokluğu ile onayladı.
Daha sonra Komite, Başbakanlık Bütçesi için öngörülen 467,464,010 TL tutarındaki ödeneği oyçokluğu ile onayladı.
Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, bugünkü oturumunu 2023 Mali Yılı Bütçesi’nde Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) Bütçesi için ön görülen 11,535,000 TL tutarındaki ödeneği oybirliği ile onaylaması ile sonlandırdı.
Cumhuriyet Meclisi Bütçesi’nin Komitedeki görüşmeleri esnasında Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, Meclis Genel Sekreteri Seral Fırat ve bürokratlar da toplantıda hazır bulundu.
UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında toplanan komite toplantısına, CTP Milletvekili Komite Başkan Yardımcsı Fikri Toros, UBP Milletvekilleri Hüseyin Çavuş ve Hasan Küçük, CTP Milletvekili Salahi Şahiner katıldı. Komite toplantısına ayrıca Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu ve CTP Milletvekili Armağan Candan katıldı.


Bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168962 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57790 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50430 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48234 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41090 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası