40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneeği, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile ilişkileri askıya alma kararını kaldırdı.
Dernek, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 25 Haziran 2025 tarihinde yayınlamış olduğu ve KTFF’ye üye kulüplerin her yıl düzenlenen KTSYD Kupası’na katılımını yasaklayan Yönetim Kurulu kararının ardından, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu katıldığı televizyon programında kararın alınma gerekçesini, KTSYD Yılın Başarılıları Ödül Gecesi’ne davet almadığı şeklinde açıklamasıyla öğrenmiş bulunuyoruz.
Federasyon Yönetim Kurulu kararının gerekçesinin kamuoyuna açıklanması ile birlikte, dernek yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu basın açıklamasında belirtildiği üzere, Futbol Federasyonu ile ilişkilerin askıya alınması kararı da ortadan kalktığını duyururuz.
Bu hususta derneğimizin yaptığı tüm organizasyonların tüm spor federasyonlarına ve halka açık olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz.
Bu kapsamda ilişkileri normal zemine oturtmak ve işbirlikleriyle ülkemiz sporuna daha verimli hizmetlerde bulunmak adına Futbol Federasyonu ile de diyaloğa her zaman hazır olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isteriz.açıklamasını yaptı.


Tolga Kınacı Hentbol Turnuvası
1
Fiziksel Aktivite Günü İskele’deki etkinlikle kutlandı
97573 kez okundu
2
PUMA Kadınlar Ligi. Çeyrek final heyecanı bugün oynanan iki maçla başladı
93664 kez okundu
3
Pazar günü bisiklet yarışları nedeniyle bazı güzergahlar geçici olarak trafiğe kapatılacak
70202 kez okundu
4
Basketbolda zorunlu seminerler, Ted Koleji’nde gerçekleşti
50393 kez okundu
5
Gönyeli KoopBank ṣampiyon!
40582 kez okundu