DOLAR

32,5237$% 0.33

EURO

34,7941% 0.46

STERLİN

40,6869£% 0.3

GRAM ALTIN

2.415,90%1,52

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%1,28

BİTCOİN

1861440฿%-3.62609

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Gündem
  • KTTO Kadın Girişimciler Konseyi, Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Kadın Girişimciler Komitesi Genel Kurulu’na katıldı

KTTO Kadın Girişimciler Konseyi, Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Kadın Girişimciler Komitesi Genel Kurulu’na katıldı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kadın Girişimciler Konseyi (KTTO KGK), Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Kadın Girişimciler Komitesi 2. Genel Kurulu’na katıldı.

KTTO Kadın Girişimciler Konseyi tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç’in ev sahipliğinde yapıldı.

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan ve KKTC’nin üye olduğu Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin Genel Kurulu’nda KTTO KGK Başkanı Yaprak Özyalçın da katılarak konuşma yaptı. Özyalçın’a KTTO Yönetim Kurulu Üyesi Evren Günsel Erçelik, KTTO KGK Başkan Vekili Eda Kervanlı ile KTTO KGK Yönetim Kurulu üyeleri Tüge Dolmacı, Ayşen Limasollu Aygın ve Seza Akay Enisiz eşlik etti.

Konuşmasında, Genel Kurul’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyalçın, “Kıbrıs Türk Ticaret Odası çatısı altında kurulan Kadın Girişimciler Konseyi, kadını hayatın her alanında destekleyerek, kadının özellikle iş dünyasındaki statüsünü, bilincini ve üretkenliğini geliştirmek ve ülke ekonomisine katkısını sağlamlaştırmak için faaliyetlerde bulunmakta ve bu alanda yapılan faaliyetleri desteklemektedir.” dedi.

“Mesleklerin cinsiyeti yoktur” sözünü ilke edindiklerini kaydeden Özyalçın, kadın girişimcilerin ekonomiye etkin katılımını sağlamak ve bunu sürdürülebilir kılmak adına projeler geliştirerek uyguladıklarını anlattı.

Özyalçın, “KTTO KGK olarak, Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Kadın Girişimciler Kurulu çatısı altında kadın girişimciler ve kız kardeşlerimiz ile birlikte olmaktan, işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duymaktayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kadın girişimciliğine ve ülke ekonomilerimize, birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize katkı sağlamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dışişleri Bakanlığı: “Kıbrıs’ta iki devletli çözümün zamanı gelmiştir”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0