48,8168$%0,05
55,9729€%-0,01
65,2776£%0,00
6.803,03%-0,17
11.092,00%-0,30
฿%
Londra’da ulaşımın büyük bir bölümünden sorumlu olan yerel yönetim organı Transport for London (TfL), sistemlerine yönelik bir siber güvenlik saldırısıyla ilgili araştırma yürütüldüğünü ve yaklaşık 5 bin müşterinin banka detaylarına erişilmiş olabileceğini açıkladı.
TfL’nin bugün müşterilerine gönderdiği bilgilendirme mailinde, 1 Eylül’de sistemlerinde bazı şüpheli faaliyetlerin tespit edildiği ve erişimi sınırlandırmak üzere harekete geçildiği bilgisi paylaşıldı.
Mailde, ülkenin ilgili suç birimleriyle kapsamlı bir soruşturma yürütüldüğü belirtilerek, araştırmalar kapsamında bazı müşteri verilerine erişildiğinin belirlendiği kaydedildi.

Bu veriler arasında bazı müşterilerin isim, e-posta adresleri ve ev adresleri dahil olmak üzere iletişim bilgilerinin yer aldığı aktarılan mailde, toplu taşıma kartı Oyster kart iade verilerine ve yaklaşık 5 bin müşterinin banka hesaplarına erişilmiş olabileceği ifade edildi.
Mailde siber saldırıdan etkilenen müşterilere ulaşım sağlanacağı belirtilerek, önlemlerin sürdürüldüğü aktarıldı.
İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, soruşturma kapsamında bir şüpheli tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Tatar, İsviçre Büyükelçisi Burgener’i Kabul Etti
3
Londra’da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti
98302 kez okundu
4
İlektra hedefi doğalgazdaki beklentileri karşılamadı
91551 kez okundu
5
Limasol’daki yangın kontrol altına alındı
71966 kez okundu
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası
Abd-iran hattında diplomasi beklentileri brent petrolü 100 doların altına çekti
Abd başkanı trump, fransa cumhurbaşkanı macron ile new york’ta görüştü
Batı Şeria’da Ebu Fellah beldesine saldıran İsraillilere karşı koyan Filistinlilere ordu ateş açtı