40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Maliye Bakanı Özdemir Berova, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği heyetini kabul etti.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, kabulde ilk sözü alan Emekliler Derneği Başkanı Özer Çelik yeni yönetimle Maliye Bakanı Özdemir Berova’ya nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
Derneğin çalışmaları hakkında Berova’ya bilgi de veren Çelik, amaçlarının emeklilerin kazanılmış haklarını korumak olduğunu kaydetti. Özer Çelik, kabulde emeklilerin beklentilerini de dile getirdi.

-Berova
Maliye Bakanı Özdemir Berova, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeklilerin deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmanın son derece önemli olduğunu ifade etti. Berova, emeklilerle her fırsatta bir araya gelerek istişarede bulunduğunu da söyledi.
Uzun yıllar yoğun ve özverili süren çalışma hayatının sonunda elde edilen emekliliğin kutsal bir hak olduğunu, emeklilerin emeklerinin karşılığında rahat ve güvenli bir yaşam sürmeyi hak ettiğini vurgulayan Berova, “Allah hepimize hayırlı emeklilik nasip etsin.” dedi.

Beyarmudu Belediyesi araç filosuna 3 yeni araç ekledi… Bebek:Hizmetlerimizi daha da güçlendirerek, sürdüreceğiz
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168063 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
56875 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
49527 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
47342 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
40228 kez okundu