DOLAR

32,8653$% -0.05

EURO

35,1719% -0.37

STERLİN

41,5619£% -0.69

GRAM ALTIN

2.430,62%-0,85

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,39

BİTCOİN

2020561฿%-0.29725

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Magazin
  • Oktay Kaynarca gündemden düşmüyor! Altın Bozkurt Ödülü’nü geri istediler! “Eli sopalı ağzı salyalı, değnekçi yargısız infazcılar…”

Oktay Kaynarca gündemden düşmüyor! Altın Bozkurt Ödülü’nü geri istediler! “Eli sopalı ağzı salyalı, değnekçi yargısız infazcılar…”

Oktay Kaynarca, A Para’da yayımlanan ‘Biz Bize’ programındaki açıklamalarıyla yeniden gündem oldu. Ünlü oyuncu programda “Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim” deyince tepki çekti.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel “Kimsenin tanımadığı vasat biriyken dizi ile gelen şöhret ve paranın konuşturduğu zat ‘Türkiyeli’ modasına uymuş, utanmadan konuşuyor. Türk milletinin sağladığı imkanlar gözüne dizine dursun ifadeleriyle oyuncuya sert çıktı.

Adem Enes simli sosyal medya kullanıcısı da Kaynarca’nın ödül aldığı anları paylaşarak “Oktay Kaynarca 3 Mayıs günü sana Altın Bozkurt Ödülü vermiştik o ödülü biz verdik. Ödülü iade etmeni istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ÖNERDİ

Oktay Kaynarca ise bu sert yorumlara sert sözlerle yanıt verdi. “Eli sopalı ağzı salyalı, değnekçi yargısız infazcılar biliyorum okumak sizin işiniz değil, siz size işaret edilene bilginiz olmadan fikriniz varmış gibi saldırmayı seçersiniz. Ama belki olur a merak edersiniz tavsiye ederim okuyun” diyen oyuncu devamında “Milliyetçiliğin sadece kendi bildiği olduğunu savunanlara ithafen; bunu da anlamazsanız yapımcılığını yaptığım BEN BU CİHANA SIĞMAZAM dizisinin ilk bölümünü seyredin derim” dedi.

Vitrin

“TÜRKİYELİYİM EVET TÜRKÜM”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nişanda 2 kilo altın takmıştı! Murat Övüç’ün takıları dile düştü: “Gösteriş meraklısı”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0