49,1557$%0,07
54,9854€%-0,58
64,9440£%0,15
6.565,69%0,35
10.822,00%-0,16
฿%
17 Nisan 2022’de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı kararlılıkla devam ediyor. Harekatın başlangıcından bu yana 506 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristler tarafından kullanılan çok sayıda mağara, sığınak ve barınak da imha edildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, sınırdan teröristlerin geçişini engellemek amacıyla 17 Nisan 2022’de başlattığı Pençe-Kilit Harekatı devam ediyor.
Harekat kapsamında bugüne kadar 506 terörist etkisiz hale getirildi.

Teröristler tarafından kullanıldığı tespit edilen 575 mağara, sığınak ve barınağın imha edildiği operasyonda, 2002 mayın/el yapımı patlayıcı, 1182 silah ve 538 bin 413 mühimmat ele geçirildi.
TC Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin zorlu hava ve arazi şartlarında gerçekleştirdiği harekatı yerinde göstermek amacıyla basın turu düzenledi.
Sabah saatlerinde Ankara’dan Hakkari’ye giden basın mensupları, daha sonra harekatın gerçekleştirildiği bölgeye en hakim noktaya ulaştı.
Basın mensupları, sınırın sıfır noktasında yaklaşık 2050 rakımlı tepeden terör unsurlarının bulunduğu noktaların yerli ve milli silah sistemleriyle vurulduğu anları yerinde gözlemledi.

Mersin’de yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 3 zanlıdan 2’si tutuklandı
2
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
42463 kez okundu
3
Tedavisi ve ameliyatı burada mümkün olan bir hastanın uçak ambulansla sevki ne kadar adil?
31607 kez okundu
5
TC Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam’dan KKTC’ye turizm desteği açıklaması
25836 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası