40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Maliye Bakanı Alişan Şan, Kıbrıs Türk Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası TEL-SEN Başkanı Tamay Soysan ve beraberindeki heyeti kabul ederek,görüştü.
Şan, bir yandan bütçe çalışmaları, diğer yandan sektörlerden gelen talep ve halkın beklentilerinin giderilmesi, gelirlerin artırılması ve kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması adına Maliye’nin yoğun bir gündemle çalışmalarını sürdüğüne dikkat çekti.
Bakan Şan, halkın refahını düşünen, gelir seviyesinin artırılması için uğraş veren bir siyaset yürüttüğünü, bu nedenle her işi titizlikle yaptığının bilinmesi gerektiğini söyledi.

TEL-SEN Başkanı Tamay Soysan da , Telekomünikasyon Dairesi’nin başta alt yapı olmak üzere vermiş olduğu hizmetlerle ülkenin haberleşme ağında büyük önem arz ettiğini belirtti.
Soysan, Telekomünikasyon Dairesi’nin personel, araç-gereç, organizasyon eksikliklerine rağmen özverili bir biçimde çalıştığını da kaydetti.
Görüşmede, genel olarak haberleşme ve iletişim konularında görüş alış verişinde de bulunuldu.

GAÜ, yeni akademik yılı açtı
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168038 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
56849 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
49502 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
47317 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
40202 kez okundu