40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği Genel Sekreteri Zeki Öznaçar, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, görüşmede iki kurum arasındaki ilişkiler, sağlıktaki sorunlar ve ülkedeki tıp ve diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi gibi konularını ele alındığını ifade etti.
Toplantının verimli geçtiğini, iki kurum arasındaki iş birliğini artırma ve daha sık bir araya gelme konusunda karşılıklı mutabakata varıldığını belirten Öznaçar, görüşmede, Tıp ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Kurulu (TDUK) yapılanmasına dair görüşlerini de ortaya koyduklarını söyledi.
Öznaçar, KTTB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, ülkenin ve sağlık hizmetlerinin geleceği açısından hayati önem taşıyan tıpta ve diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi konusunda geniş katılımlı istişare yapmaya, bu alandaki mücadeleyi büyütmeye ve sorumluluğu birlikte taşımaya davet ettiklerini belirtti.
Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği Genel Sekreteri Zeki Öznaçar, sürecin bütünüyle yanlış bir zeminde ilerlediğini düşündüklerini de kaydederek, TDUK’nun mevcut haliyle yapısal sorunlar yaratacağını savundu.
Kaynak : Halkın Sesi

KTTO, hükümeti akaryakıt zammını geri çekmeye çağırdı
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166621 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55441 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48095 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45922 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38794 kez okundu