40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Çetin Tekindor’un başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisi 3. sezon çekimlerine başladı. Yakında seyirciyle buluşacak olan cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide birçok değişiklik yapıldı.
Zaman atlaması yapılacak dizinin hikayesinin değişmesinin ardından birçok yeni karakter de diziye dahil oldu. Pelin Akil ve Cem Söküt, Ferit ve Seyran’ın yeni partnerleri oldu.

Merakla değişen hikaye beklenirken Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Derya Alabora da Seyran’ın partneri Sinan’ın (Cem Söğüt) annesi yani yeni kaynanası Ayla rolüyle kadroya girdi. Sinan ve Ayla, madencilikle uğraşan zengin bir ailenin üyeleri olarak kamera karşısına çıkacak.

1983’ten bu yana Uğur Yücel’le evli olan Alabora’nın 1985 doğumlu Can isminde bir oğlu vardır. Derya Alabora’nın kuzeni oyuncu Mustafa Alabora, onun oğlu ise, oyuncu Mehmet Ali Alabora’dır. Özellikle Masumiyet filmi, farklı tiyatro gruplarıyla yaptığı tiyatro çalışmaları ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisiyle tanınır. Aşk Meydan Savaşı ve Aşk Her Yaşta dizilerinde yer aldı.

Yeni projesi merak ediliyordu! Demet Özdemir’e bomba partner! Yakışıklı oyuncuyla…
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
44862 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
41672 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
30427 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
25404 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
25166 kez okundu