40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye’nin Mersin ilinde gerçekleşen terör saldırısında 1 polisin şehit olması nedeniyle mesaj yayımladı.

Töre mesajında şunları kaydetti:
“Anavatanımızda Mersin’in Mezitli ilçesinde polisevine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında 1 polisimizin şehit olduğu, 1 polisimizin de yaralandığı haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
Bilinmelidir ki, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu tür hain girişimler Milletimizin azim ve kararlılığı ile her zaman sonuçsuz kalacaktır.
Türk milleti, tarihinde her zaman bu sınavlardan geçmiş, ama her defasında “Muhtaç olduğun kudret damarlarında asil kanda mevcuttur” sözünü şiar alarak kendisini bölmeye çalışanlara izin vermemiştir.
Düzenlenen hain saldırıyı kınıyor, Kıbrıs Türk halkının en yüce temsiliyet makamı olan Cumhuriyet Meclisi adına, şehit olan Polis kardeşimize Allahtan rahmet, başta yaslı ailesi olmak üzere aziz Türk milletine başsağlığı diliyorum.
Bu vesileyle Anavatanımızın birliğini ve güvenliğini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başta olmak üzere Polis ve tüm emniyet güçlerimize yürüttükleri bu kutsal görevde başarılar temenni ediyorum.”

Bugün 27 Eylül Dünya Turizm Günü
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166635 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55456 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48110 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45937 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38809 kez okundu