DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

2237878฿%2.84568

a

Tutdere: Adıyaman Belediyesi’nin kaynakları Menzil’e değil, halka aktarılacak

Türkiye’de 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde en büyük sürprizlerden biri Adıyaman’da yaşanmış, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Abdurrahman Tutdere büyük bir sürprize imza atarak belediye başkanı seçilmişti.

Menzil tarikatının etkili olduğu bilinen Adıyaman’da yeni belediye başkanı seçilen CHP’li Abdurrahman Tutdere, Menzil tarikatına aktarılan kaynakların artık kesileceğini söyledi.

“HALKLA İTTİFAK YAPTIK, KAZANDIK”
Belediye Başkanı Tutdere, bu seçimde Adıyaman halkının seçime parti gözlüğünden bakmadığını belirterek, AK Parti, MHP, DEM Parti, İYİ Partili seçmenin kendisini tanıdığını ve inandığını belirterek “halkla ittifat yaptık, bize inandılar ve bu inanç bize zaferi getirdi” dedi.

“BU TÜR TALEPLERLE KİMSE BANA GELEMEZ”
Belediye Başkanı Tutdere yaptığı açıklamada, “imtiyaz sahibi gruplara, cemaatlere veya herhangi bir hakkı olmayan yerlere milletimin parasını ve halkımın kaynağını asla kullandırmayacağım” diyerek, “bu tür taleplerle kimse bana gelemez” dedi.

“ELLERİ BOŞ DÖNERLER”
“Ben yıllarımı hak savunuculuğu ile geçirmiş biriyim” diyen Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere, “bu tür taleplerle kimse yanıma gelemez, gelsede elleri boş dönerler” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin açıklamaları şu şekilde:

“Adıyaman Belediyesi halkın belediyesi olacak dedik. Öyle imtiyaz sahibi gruplara, cemaatlere veya herhangi bir hakkı olmayan yerlere milletimin parasını ve halkımın kaynağını asla kullandırmayacağım. Bu tür taleplerle kimse bana gelemez… Tutdere’yi herkes tanıyor. Ben yıllarımı hak savunuculuğu ile geçirmiş birisiyim. Bu tür taleplerle kimse yanıma gelemez, gelselerde eli boş dönerler.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YSK Başkanı Yener’den Van’daki seçimlere ilişkin açıklama

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0