DOLAR

34,1657$% 0.08

EURO

38,2175% -0.21

STERLİN

45,7244£% -0.29

GRAM ALTIN

2.917,95%-0,51

ÇEYREK ALTIN

4.979,00%0,36

BİTCOİN

2247523฿%0.24477

a

Tuygun Töre:”Maksatlı haberlerle baş başa kalacaksın”

Bir haber sitesinde yayınlanan habere ateş püsküren Tuygun Töre bugün internet haber sitelerine düşen bir habere açıklık getirdi.

Amcası Zafer Töre’ nin yaklaşık 1 ay önce traktörde iken üstüne 500 kg’ lık balanın düştüğünü, çok ciddi bir yaşam tehlikesi atlattığını ve amca Töre’ nin belinden çok ciddi bir yaralanma yaşadığını aynı zamanda da  Zafer Tören’in ;günün  büyük bir kısmını  yatarak geçirdiğini anlatırken konuyla ilgili daha detaylı sağlık bilgisi almak istetenleri ise Hastane adresini vererek ,konuya açıklık getirdi.

Tuygun Töre şunları aktardı:

”Habere konu olan hayvanların “Kulak numaraları düşmüş, kaybolmuş’ ve aylardır yeniden kayıt yapılması için “Veteriner dairesine, Tarım bakanlığına Başvurusu yapılmıştır; bilerek veya istemeyerek bekletilmektedir. “
Bu hayvanlar mandıradaki mevcut 80-90 İneğin yavrularıdır,
Bu iş zaten yarın öbür gün ortaya çıkacak ve bu hayvanlar numaralandırılacaklar !”dedi.

”MAKSATLI haber ile baş başa kalacaksın.”’

Bunun Maksatlı  habercilik yapmak olduğunu ve  Meclis Başkanı ZORLU TÖRE ’ye saldırmak olduğunu iddia eden Tuygun Töre şu şekilde devam etti:

”Birkaç ay sonra yapılacak olan MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE yıpratmak adına
Zemin ve yol hazırlanıyor bazı Planları devreye koymak istiyorlar ‘dedi.

Ve şunları ekledi:

”Ortada bir suç var ise , gerçekler ortaya çıkacaktır. Gerçekler nihai olmadan yapılan haberler ve ilişkilendirmeler maksatlıdır. Habercilik etiğine sığmamaktadır. ‘dedi.

Haberin  içeriğinin  doğru olması halinde dahi Her bireyin  kendinden sorumlu olduğunu hatırlatan Tuygun Töre ;gerçek elbet ortaya çıkacak ama işlenen suç varsa bile hiçbir suç, aile bireyleri ile ilişkilendirilemez diyerek konuyu başka yönleriyle de değerlendirdi.

KKTC’deki birçok mandırada bu gibi olayların yaşandığını, kulak numarası düşmüş, kaybolmuş tekrardan numaralandırılmayı bekleyen yüzlerce Hayvan olduğunu dile getirdi.
Son olarak habercilik yapan arkadaşların haber yaparken daha adil ve araştırarak yapmalarını temenni eden Töre tekrardan hatırlattı:

”Ortada bir suç olsa dahi; bu suç akraba bireyleriyle ilişkilendirilemez. Yasamızda çok açık bir şekilde yazıyor’ ‘dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP-Şimşek görüşmesine ilişkin açıklama…

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0