DOLAR

34,2963$% 0.1

EURO

36,9715% -0.09

STERLİN

44,3447£% -0.33

GRAM ALTIN

2.994,89%-1,08

ÇEYREK ALTIN

5.084,00%-0,60

BİTCOİN

2252547฿%-2.32338

a

Apple, TikTok videosu yüzünden üst düzey yöneticiyi kovdu!

Son yıllarda viral videoların pek çok kişiyi işinden ettiğini sık sık görüyoruz. Son olarak teknoloji devi Apple, bugün oldukça dikkat çeken bir gelişmeyle gündemde yer aldı. Şirket, viral olan bir TikTok videosu nedeniyle üst düzey yöneticisini kovdu. İşte detaylar!

Tony Blevins, mesleği hakkında kaba ifadeler kullanması nedeniyle kovuldu

Son zamanlarda sık sık karşılaşılan video türlerinden biri, bazı fenomenlerin lüks araç sahiplerine ne iş yaptığını sormaları oldu. Bu video türünün son örneği ise ABD’de karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz ay Daniel Mac adlı bir içerik üretici çektiği videoda Apple’ın satın alma başkan yardımcısı Tony Blevins yer aldı.

Daniel Mac videoda, 500 bin dolarlık Mercedes-Benz SLR‘de oturan Blevins’e ne iş yaptığına dair bir soru sordu. Cevap olarak ise Blevins, uygunsuz ve kaba ifadeler kullandı. Bunun üzerine de mesleği hakkında kaba ifadeler kullanması nedeniyle Tony Blevins görevinden alındı.




Google’dan Apple’a: Teknoloji şirketlerindeki maaşlar ne kadar?

Teknoloji şirketlerinde maaşlar ne kadar? Google, Amazon ve Meta gibi dev firmalar çalışanlarına ne kadar para ödüyor?

Tony Blevins’in ifadesine bakıldığı zaman Apple’da çalıştığına dair bir açıklama yer almıyor. Ancak iddialar, yöneticinin tutumunun işten çıkarılmasına neden olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Apple’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Tony Blevins ise “Hatalı mizah girişimimden dolayı gücenmiş olan herkesten içtenlikle özür dilemek istiyorum” sözlerini kullandı.

Genel olarak bakıldığı zaman Apple’ın çalışanlarının sosyal medyadaki söylemleri konusunda katı bir tutuma sahip olduğu söylemek mümkün. Aynı şekilde bu yılın başlarında da bir TikTok videosu nedeniyle işinden oldu. Tony Blevins’in yerini ise bu süreç içinde Jeff Williams’ın dolduracağı iddia ediliyor. Bununla birlikte Blevins’in ayrılığı büyük sorunlar yaratmayacak olsa da ufak sıkıntılara neden olacak gibi görünüyor.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple TikTok videosu karşısındaki katı tutumunda haklı mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Amiral gemisi Samsung modeli Android 13 güncellemesi aldı!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0