DOLAR

32,3812$% -0.13

EURO

34,7138% -0.27

STERLİN

40,5781£% -0.62

GRAM ALTIN

2.403,52%-1,28

ÇEYREK ALTIN

3.937,00%-1,92

BİTCOİN

฿%

a

Hesapları kapanan ünlü rapçi, sosyal medya platformu satın alıyor!

Yakın zamanda tüm sosyal medya hesapları kapanan Kanye West ‘in Parler ‘i satın almak için anlaşmaya oturduğu ortaya çıktı. Genellikle eski ABD Başkanı Donald Trump’ın destekçileri ve komplo teorisyenleri tarafından kullanılan sosyal medya platformu, son zamanlarda popülerlik kazanmaya başlamıştı.

Ek olarak geçen yıl ABD’de Trump destekçileri tarafından gerçekleşen olaylarda yer alan vatandaşlar, Parler aracılığıyla organize olmuştu. Kanye West’in sosyal ağı satın almak için anlaşma yapmaya başladığını duyuran şirket, düşünce özgürlüğü ile ilgili açıklamalar yaptı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Kanye West, Parler kullanıcıları için muhafazakar görüşleri koruma sözü verdi!

Yaptığı açıklamalar nedeniyle sosyal medya hesapları kapanan ünlü rapçi, insanların kendini özgürce ifade etmesinin hakları olduğunu belirtti. Parler CEO’su George Farmer ise bir daha kimsenin sosyal medya hesaplarının kapatılmasından korkmaması gerektiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz sene ABD’de Trump destekçileri tarafından gerçekleşen olaylarda yer alan insanların Parler’de organize olması büyük tepki toplamıştı. Sosyal ağ bu yüzden App Store ve Google Play üzerinden bir süreliğine kaldırıldı.


Elon Musk’tan Ukrayna çıkışı: Starlink para kaybediyor!

Elon Musk’tan Ukrayna çıkışı: Starlink para kaybediyor!

SpaceX CEO’su Elon Musk, Ukrayna için aktif edilen Starlink hizmetinin kendileri için oluşturduğu tablodan şikayetçi.

2018 yılında kurulan sosyal medya platformunun şu anda başta Trump destekçileri olmak üzere 15 milyon kullanıcıya sahip olduğu biliniyor. Geçtiğimiz sene Ye ismini alan Kanye West ve Parler satın alma anlaşmasına varınca 2022 yılının dördüncü çeyreğini birlikte kapatacaklar.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Medya ve Teknoloji ekibi Truth Social’i kurmadan önce Parler satın alma için görüşmelere başlamıştı. Fakat ABD’de yaşanan olaylar nedeniyle anlaşma sağlanamadı. Bu nedenle Trump ekibi Truth Social adlı platformu kurdu.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Kanye West’in düşüncelerini Parler’de açıklaması yine sorun yaratacak mı? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Birinci nesil iPhone açık artırmada rekor fiyata satıldı!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0