40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Yalı Çapkını’nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve yeni partneri Cem Söküt arasında dokunma krizi yaşandığı iddia edilmişti. Bilal Özcan dizideki bir öpüşme sahnesinde Afra’nın partneri Cem Söküt’ü iterek “Ellemeni istemiyorum” çıkışını yaptığı iddia edilmişti.
Özcan, “Adamcağız doğaçlamaya geçiyor. Afra Saraçoğlu’na dokunuyor. Afra sahne süresince devam ediyor. Sahne bittikten sonra isyan ediyor. ‘Senaryoda yoksa bana bunları yapamazsın, dokunamazsın’ diye tavrını ortaya koyuyor. Adam da ‘Daha iyi olsun diye yapıyorum.’ diyor.” sözleriyle Afra Saraçoğlu ve Cem Söküt arasında yaşananları anlatmıştı.

İddiaların ardından ise Cem Söküt sosyal medya hesabında bir açıklama yazısı yayınladı. Söküt, “Kariyerim boyunca onlarca kadın messlektaşım ile aynı projede çalıştım. Bugüne kadar tüm çalışma arkadaşlarım ile olan ilişkim saygı ve profesyonellik çerçevesinde olmuştur. Rol arkadaşım ile sosyal medyada dolaşan haberlerle ilgili görüştüğümde neden bu şekilde bir haber yapıldığını bilmediğini, haberlerdeki gibi bir durumun yaşanmadığını tarafıma söylemiştir.” dedi.

Genç oyuncu, açıklamasında “Hakkımıza söylenen bu sözlerin iftira ve karalama mahiyetinde olduğunu Türkiye’nin en çok izlenen projemize zarar vermek için genç oyuncular üzerinden yapılan bu çirkin girişimlerin boşa çıkartılacağını siz değerli takipçilerime ve sevenlerine iletirim” ifadelerini kullandı.


Akın Akınözü annesinin vefatından sonra ilk doğum gününü böyle kutladı! Paylaşımı yürek burktu
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
44544 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
41352 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
30108 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
25088 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
24847 kez okundu