DOLAR

32,5840$% 0.29

EURO

35,0301% 0.15

STERLİN

40,8258£% 0.06

GRAM ALTIN

2.458,59%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%0,32

BİTCOİN

฿%

a

Apple canlı yayınına nasıl hazırlandık?

Apple tarafından gerçekleştirilen etkinlikler, teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip. ShiftDelete.Net ekibinin toplamda 50 bin kişi tarafından izlenen canlı yayına nasıl hazırlandığını anlattık.

Apple canlı yayınına nasıl hazırlandık? İnternet sorunu yaşadık mı?

ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda ofis arkadaşlarımızla Apple canlı yayınına nasıl hazırlandığımızdan bahsettik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

SDNShiftdelete.net

Turknet ile altyapı sorgulaması yapmak için: Buraya tıklayın

Hem indirme hem de yükleme hızı, YouTube ve Twitch gibi platformlarda gerçekleştirilen canlı yayınlarda görüntü kalitesini etkiliyor. Apple canlı yayını esnasında herhangi bir sorun yaşamamak için Turknet tarafından sunulan 1 Gbit simetrik interneti tercih ettik. Bu sayede canlı yayın sırasında oluşabilecek takılmaları ve donmaları engellemeyi başardık.


iPhone 14 Pro Max kutu açılışı!

iPhone 14 Pro Max kutu açılışı!

SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Berlin’de oldukça beğenilen iPhone 14 Pro Max’i satın aldı. iPhone 14 Pro Max kutu açılışı ile karşınızdayız!

Canlı yayınlardaki görüntü kalitesini etkileyen bir diğer önemli unsur ise kullanılan ekipmanlar. Canlı yayınlarımızda, video çekimlerinde kullandığımız ekipmanlara yer veriyoruz. Bununla birlikte, canlı yayınlar için topladığımız masaüstü bilgisayarımız ve reji ekipmanlarımız bizlere eşlik ediyor. Ses kalitesinin yeterli olması için podcastlerde kullanılan mikrofonlardan tercih ettik.

İçerik ekibimiz, Apple tarafından tanıtılan modellerin özellikleri okurlarımıza ulaştırmak için ön hazırlık gerçekleştirdi. Etkinlik öncesi hazırlanan metin şablonları, cihaz özellikleri açıklandıkça düzenlenerek ShiftDelete.Net web sitesinde yayınlandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Game Pass abonelerine müjde! 11 yeni oyun

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0