49,9256$%0,07
55,7150€%-0,26
66,9473£%0,11
6.222,90%-3,56
10.239,00%-3,41
฿%
Blake Lively, ‘It Ends With Us’ filminin yönetmeni ve yardımcı oyuncusu Justin Baldoni’yi cinsel taciz ve itibarını zedeleme suçlamalarıyla hedef aldı. Ancak Baldoni’nin ekibi, iddiaların itibarını düzeltmek için yapılan asılsız bir girişim olduğunu söyleyerek karşılık verdi.
Filmin başrol oyuncuları arasındaki anlaşmazlık söylentileri, filmin basın turu sırasında ortaya çıkmaya başlamıştı. Ancak Lively, Baldoni ile çekimlere başlamadan önce de ona karşı temkinliydi. Hukuki şikayetinde, Baldoni’nin filme ‘gereksiz’ çıplaklık ve seks sahneleri eklemeye çalıştıkları için aralarındaki çatışmaların başladığını iddia ediyor.
Blake Lively’nin şikâyetine göre; çekimler sırasında işler o kadar kötüye gitti ki, düşmanca bir çalışma ortamı iddialarını ele almak için herkesin katıldığı bir toplantı düzenlendi. Blake’in eşi Ryan Reynolds da bu toplantıya katılanlar arasındaydı.

Blake Lively, çekimler sırasında yaşanan olumsuz çalışma ortamı nedeniyle Baldoni’nin davranışlarına karşı bir dizi talepte bulundu. Bu talepler arasında, Blake’e kadınların çıplak resim ve videolarının gösterilmemesi, Baldoni’nin pornografi bağımlılığı iddialarının gündeme getirilmemesi, cinsel fetihlerin tartışılmaması ve oyuncu kadrosu ile ekibin genital organlarının konuşulmaması yer aldı. Ayrıca, Lively, senaryoya eklenen cinsel sahnelerin projeye dahil edilmemesini talep etti.

Bu taleplerin stüdyo tarafından kabul edildiğini ve onaylandığını ancak pazarlama konusunda büyük bir çatışma yaşandığını iddia ediyor. Blake Lively, pazarlama planına göre karakterinin direncine dair daha olumlu bir tanıtım yapılmasını isterken, Justin Baldoni odak noktasının aile içi şiddet üzerine olması gerektiğini savundu ve planın dışına çıkarak senaryoyu değiştirdi.

Blake Lively, Baldoni ve ekibinin daha sonra onun itibarını “yok etmek” amacıyla bir “sosyal manipülasyon” kampanyası başlattığını öne sürdü. Baldoni’nin halkla ilişkiler danışmanının stüdyo halkla ilişkiler danışmanına gönderdiği mesajlar yer alıyor. Mesajda, Justin Baldoni’nin; “Blake Lively’nin gömülmesini istediği” ve “Onu yok edeceğimizi yazamayız” dediği belirtiliyor.

Hangi diziler saat kaçta başlıyor?
1
Gelin Evi yarışmacısı fenomen Neşe Özkan’ın ölümünde ‘Zayıflama ilacı’ iddiası… Ailesi hastaneyi suçlamıştı! Hastane sahibinden ilk açıklama geldi
47728 kez okundu
2
Mutfak Bahane’nin sunucusu Derya Taşbaşı evlendi! Derin dantel yırtmaçlı gelinliği çok beğenildi
44548 kez okundu
3
Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
33303 kez okundu
4
Yılın davasından flaş açıklamalar geldi
28291 kez okundu
5
Berdan Mardini Kıbrıs’tan magazin dünyasını karıştırdı
28056 kez okundu
Lapta sakini iş insanı Ercan Kardeşler’den LAÇ Belediyesi’ne asfalt tepkisi
HAKAN ORAN YAZDI : KALİTENİN VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRMENİN ADI LAÜ
DOĞU AKDENİZ’DE EUNOMİA TATBİKATI BAŞLIYORYUNANİSTAN, FRANSA, İTALYA VE GKRY ORTAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR
TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI
Okan Donangil, UBP Lefkoşa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı
KAMU BÜROKRASİSİNDE ORTAK DİL İÇİN KKTC YAZIM EŞ GÜDÜM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
ÜSTEL6 ARALIK’TA DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ, İSTİKRARLA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
EN ÇOK YAĞIŞ AKINCILAR’A DÜŞTÜ
BAKAN HÜSEYİN ÇAVUŞKADINLAR ÜLKEMİZİN ÜRETİM GÜCÜNÜN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR
KTOEÖS, TÜRK MAARİF KOLEJİ’NDEKİ GREVİ SONLANDIRDIĞINI AÇIKLADI