DOLAR

32,4723$% -0.07

EURO

34,9912% -0.13

STERLİN

40,7968£% -0.19

GRAM ALTIN

2.438,86%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,15

BİTCOİN

2093263฿%0.04568

a

Çavuşoğlu: En iyi imkanları sunmak için çalışmaya devam edeceğiz

Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim Dairesi , Genel Orta Öğretim Dairesi ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğüne bağlı okullarda karneler dağıtıldı.

50 bin civarında öğrnci ve 5 bin 800 öğretmen için yarıyıl tatili başladı.

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nde karne törenine katıldı.

19 Mayıs Türk Maarif Koleji Müdürü Ziya Tüzel, yaptığı konuşmada karnelerin amacının ekisklikleri görüp tamamlamak olduğunu belirtti.

Tüzel, öğrencilerden tatili en iyi şekilde değerlendirerek , dinlenerek 2. Yarı yıla motive bir şekilde başlamalarını istedi..

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da, zor bir eğitim sürecinin ilk yarısının tamamlandığını dile getirdi.

Çavuşoğlu, öğrencilerin , Şubat tatilini eksiklerini tamamlayarak , özeleştiri yaparak, dinlenip eğlenerek geçirmelerini istedi.

Bakan Çavuşoğlu, “Bugün mutlaka herkes sevinmeli.Bazıları yaptıkları güzel performansı görecek, bazıları yapması gerekenleri öğrenecek. Karne bir erken uyarı sistemi gibi olacak.Kimsenin buradan üzülerek ayrılmasını istemiyorum .Hiçbir aile de çocuklarımızı üzmesin” dedi.

Bakan Çavuşoğlu, konuşmasında ülkeye gelecek akıllı tahtaların montajına, Girne 19 mayıs Türk Maarif Kolejinden başlanacağı müjdesini de verdi.

KKTC Devletinin geleceğinin öğrenciler ve öğretmenlerin elinde olduğunu kaydeden Bakan Çavuşoğlu, en iyi imkanları sunmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bayrak töreninin ardındna Bakan Çavuşoğlu, 6 A sınıfına girerek öğrencilerele sohbet etti ve akademik başarı gösteren Ada Lidya Direkli ile Avrupa ve Dünya Fitness Şampiyonu olan Almira Karayusufoğluna karnelerini verdi.

Çavuşoğlu, “Öğrencilerin tam gün eğtime geçilmesi akademik başarı yanında kültürel, sportif faaliyetlerde da başarılı olmasını getirecek” dedi.

Yarıyıl tatilinin ardından öğrenciler 16 Şubat’ta yeniden ders başı yapacak.
BRT

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Helin’in okul arkadaşları “Başka Helinler Ölmesin” diyerek eylem yaptı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0