49,7855$%0,07
55,5354€%-0,14
66,4105£%0,02
6.497,26%1,11
10.650,00%0,76
฿%
(BRTSPOR) Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç, komitenin varlığıyla ilgili yetkili organlarla verilen mücadelede ciddi zaman kaybı yaşadıklarını ve halen verilmeyen bütçeleriyle ilgili konunun da yargıda olduğunu söyledi.
Komite Başkanı Dursun Koç, dün akşam Grand Sapphire Hotel’de yer alan olimpizm ödül organizasyonun ardından bu sabahki “Spor Gündemi” programına konuk olarak soruları yanıtladı.
Paris Olimpiyatları’nın yüksek atlama dalında finalde yarışma başarısı gösteren Milli Yüksek Atlamacı Buse Savaşkan’a verilen araba ödülüyle çıtayı yükselttiklerini ifade eden Koç, hedefin en azından 4 sporcunun daha olimpiyatlarda yarışmasının önünü açmak olduğuna da işaret etti.

Şubat ayında yapılacak mali genel kurulu seçimli genel kurul olarak gerçekleştirecekleri haberini de paylaşan MOK Başkanı, dün akşamki ödül gecesinin başkan olarak son ödül organizasyonu olduğunu belirtti, başkanlık görevi için aday olmayacağını açıkladı.
Koç konuyla ilgili ‘başkanlık görevini bırakmış eski bir başkanın yeni başkana nasıl destek olunacağının örneği olacağına’ da vurgu yaptı.

Olimpizm ödülleri sahiplerini buldu
1
Fiziksel Aktivite Günü İskele’deki etkinlikle kutlandı
100410 kez okundu
2
PUMA Kadınlar Ligi. Çeyrek final heyecanı bugün oynanan iki maçla başladı
96510 kez okundu
3
Pazar günü bisiklet yarışları nedeniyle bazı güzergahlar geçici olarak trafiğe kapatılacak
73048 kez okundu
4
Basketbolda zorunlu seminerler, Ted Koleji’nde gerçekleşti
53237 kez okundu
5
Gönyeli KoopBank ṣampiyon!
41619 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : KALİTENİN VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRMENİN ADI LAÜ
DOĞU AKDENİZ’DE EUNOMİA TATBİKATI BAŞLIYORYUNANİSTAN, FRANSA, İTALYA VE GKRY ORTAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR
TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI
Okan Donangil, UBP Lefkoşa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı
KAMU BÜROKRASİSİNDE ORTAK DİL İÇİN KKTC YAZIM EŞ GÜDÜM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
ÜSTEL6 ARALIK’TA DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ, İSTİKRARLA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
EN ÇOK YAĞIŞ AKINCILAR’A DÜŞTÜ
BAKAN HÜSEYİN ÇAVUŞKADINLAR ÜLKEMİZİN ÜRETİM GÜCÜNÜN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR
KTOEÖS, TÜRK MAARİF KOLEJİ’NDEKİ GREVİ SONLANDIRDIĞINI AÇIKLADI
CUMHURBAŞKANLIĞI ÖZEL SANAT DANIŞMANI RÜYA TANER İTALYA’DA KONSER SEZONUNUN AÇILIŞINI YAPIYOR