DOLAR

19,1906$% 0.04

EURO

20,8128% -0.7

STERLİN

23,7803£% -0.42

GRAM ALTIN

1.220,04%-0,04

ÇEYREK ALTIN

2.018,00%0,20

BİTCOİN

546417฿%1.4761

Öğle Vakti a 13:13
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

iPhone 14 serisinden kullanıcıları çıldırtan hata!

ad826x90

Birkaç hafta önce Apple’ın Far Out etkinliğinde tanıtılan iPhone 14 serisi, birçok sorunla beraber geldi. Kullanıcıları çıldırtan bazı problemler yaşayan yeni model, en fazla eleştiri alan cihazlardan biri oldu. Birkaç gündür titreşim sorunları yaşayan iPhone 14, şimdi de AirDrop problemi ile gündemde.

iPhone 14’te AirDrop dosyaları kişilere gönderilemiyor

iPhone 14 serisi genellikle sunduğu yeniliklerle adından söz ettirirken, sahip olduğu hatalarla da eleştiri konusu oldu. Özellikle yazılım konusunda birçok sorun barındıran telefon, şimdiden bazı kullanıcılarını çileden çıkartmayı başardı.

iPhone 14’te AirDrop ile fotoğraf göndermek isteyen kullanıcılar, cihazı başarılı şekilde bağlamasına rağmen bazı sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Fotoğrafı göndermeye çalışırken cihazın aktarıma izin vermediğini söylüyor.


Starlink ağı tüm dünyayı sarıyor: Türkiye’de durum ne?

Starlink ağı tüm dünyayı sarıyor: Türkiye’de durum ne?

Elon Musk’ın CEO’su olduğu SpaceX’in uzay tabanlı internet projesi Starlink hizmeti, tüm dünyaya yayılıyor.

iPhone 14 kullanıcıları tarafından sosyal medyada paylaşılan bu sorun, kısa sürede gündeme oturmayı başardı. Apple’a ulaşan bazı kullanıcılar, bunun çözülemez bir kriz olmadığını ifade etti. Apple’ın “geçici bir çözüm” bulduğunu aktardılar.

Apple’ı arayan kullanıcılar, dosya transfer yolunu “Kişilerim” yerine “Herkes” şeklinde değiştirmek zorunda olduklarını fark etti. Apple’ın açıklamasına göre, dosyanın aktarılacağı cihazı kişilerimden değil, herkes seçeneği ile bulmalısınız.

iPhone 14 telefon.

Dosya transfer yolunu değiştirme seçeneği hem kontrol merkezi hem de ayarlarda bulunabilir. Yine de çözümün geçici olduğunu belirtmekte fayda var.

Peki siz iPhone 14 AirDrop sorunuyla birlikte diğer problemleri hakkında hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yakın zamanda tüm sorunlar çözülür mü? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Volkswagen, çip krizi konusunda kara tablo çizdi!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.