DOLAR

32,3919$% 0.2

EURO

35,1788% -0.02

STERLİN

41,6682£% 0.85

GRAM ALTIN

2.323,53%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

BİTCOİN

2297292฿%2.26498

a

YouTube, içerik oluşturucular için Creator Music’i duyurdu!

Dünyanın en çok kullanılan içerik platformlarının başında gelen YouTube, son yıllarda içerik üreticileri için adeta gelir kaynağı halini aldı. Bu gidişattan memnun olan şirket, platforma getirdiği yeniliklerle bu deneyimi daha da arttırıyor. YouTube, son olarak müzisyene yönelik Creator Music özelliğini duyurdu.

Creator Music, içerik oluşturuculara satın alabilecekleri geniş bir şarkı kataloğu sunuyor

Şirket, Made on YouTube canlı etkinliğinde bir dizi yeni özelliğini tanıttı. YouTube’un Shorts videolarına reklam özelliğinin getirildiği duyurulan etkinlikte yeni bir özellik daha tanıtıldı. İçeriklerinde müzik kullanan kullanıcılar için Creator Music duyuruldu.

Creator Music

Creator Music, videolarda kullanmak isteyen içerik oluşturucuların şarkı satın almalarını kolaylaştıran yeni bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Henüz beta testinde olan program, içerik oluşturucuların göz atabilecekleri, arayabilecekleri ve satın alabilecekleri geniş bir şarkı kataloğu sunacak. Yeni özellikle birlikte şarkı sahiplerinin de para kazanması bekleniyor.


TikTok’a darbe: YouTube reklam gelirlerinin yeni adresi Shorts!

TikTok’a darbe: YouTube reklam gelirlerinin yeni adresi Shorts!

YouTube, bugün düzenlediği etkinlikte Shorts içerik üreticileri için müjdeyi verdi. Artık reklam geliri almaya başlayacaklar.

YouTube, son dönemde yeniliklerine hız verdi. Öyle ki şirket, rakip platformlardan gelen ataklar karşısında geri planda kalmak istemiyor. Bu anlamda en büyük rakibi konumunda olan TikTok’tan bazı özellikleri kullanmaya başlayan şirket, içerik dünyasının en iyisi olmak istiyor. Öte yandan YouTube; AndroidiOS ve web sürümü için çeşitli tasarım değişikliklerine gitti.

Creator Music

Shorts bölümünü güncelleyen platform, şimdi de video sayfasını elden geçirdi. Yeni tasarımda kutuların hap şekline getirildiğini, beğenme/beğenmeme tuşlarının birleştirildiğini ve yorumların ön plana çıktığını görüyoruz. YouTube’un yeni sayfa tasarımına göre artık kanalın adı, videonun başlığı ile beğenme/beğenmeme gibi etkileşimde bulunulabilir butonların arasında yer alacak. 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0