DOLAR

32,5923$% 0.36

EURO

34,8555% 0.33

STERLİN

40,6977£% 0.23

GRAM ALTIN

2.491,75%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.265,00%-0,16

BİTCOİN

2117190฿%4.59795

a

2K Games hacklendi: Gelen mailleri tıklamayın!

Mafia, Civilization, BioShock, Borderlands ve XCOM gibi oyunların altında gördüğümüz imzanın sahibi olan 2K Games, bugün hizmet hesaplarının bilgisayar korsanları tarafından hacklendiğini duyurdu. İşte detaylar…

Rockstar’ın ardından 2K Games de hacklendi! Take-Two saldırı altında

Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games’e büyük bir saldırı gerçekleşti. Daha önce Uber’i de hacklediği iddia edilen bir bilgisayar korsanı Rockstar serverlarına girmeyi başardı var henüz çıkmamış oyunlarına dair verileri bile çaldı.

Bunun ardından tüm dünyada henüz geliştirme çalışmaları süren GTA 6 oyununun Vice City şehrinde geçeceğinden harita boyutuna, karakter modellemelerinden oyun mekaniklerine kadar birçok verinin bulunduğu dosyayı, görseli ve videoyu paylaştı.


AMD’nin gözü yaşlı: NVIDIA, DLSS 3 ile zincirleri kırdı!

AMD’nin gözü yaşlı: NVIDIA, DLSS 3 ile zincirleri kırdı!

NVIDIA, bugün düzenlediği yeni RTX 40 serisi ekran kartlarını tanıttı. Dikkatleri çeken ise 4 kat performans veren DLSS 3 teknolojisi oldu.

Daha sonra ise GTA 5 ve GTA 6 oyunlarının kaynak kodlarını ve henüz paylaşmadığı daha birçok dosyaya sahip olduğunu söyleyerek Rockstar’a şantaj yaptı. Bugün ise Rockstar’ın çatı şirketi Take-Two Interactive’in bünyesindeki diğer önemli şirket olan 2K Games de benzer bir saldırıya maruz kaldı.

Fakat bu sefer oyunlardan ve benzeri verilerden çok bilgisayar korsanlarının müşterileri hedef aldığı belirtiliyor. Öyle ki 2K Games’in hizmet hesaplarını ele geçirdikleri ve bu hesaplar üzerinden geldiğini gördüğünüz şüpheli e-postaları tıklamamanız öneriliyor.

Rockstar, GTA 6 için planlanan tanıtımın yapılacağını söyledi!

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Dün ortaya çıkan sızıntı paylaşımları uzun zamandır duyduklarımızı doğrular nitelikteydi. Buna tekrar Vice City’ye dönüş ve ana karakterlerden birinin kadın olacağı da dahil. Fakat bu paylaşımların GTA 5’e ait bir mod olabileceği öne sürülüyordu.

Ancak Rockstar, bugün yaptığı açıklama ile GTA 6 olduğunu resmen doğruladı. Oyunu bu şekilde duyurmak zorunda kaldıkları için üzüldüklerini dile getirdi. Fakat planlanan takvimden şaşmadan hareket edeceklerini ve oyun tamamlandığı zaman düzgün bir tanıtımın gerçekleşeceğini söyledi.

Yapılan paylaşımda şunlar söylendi:

Yakın zamanda, yetkisiz bir üçüncü tarafın bir sonraki Grand Theft Auto için erken geliştirme görüntüleri dahil olmak üzere gizli bilgilere yasa dışı bir şekilde eriştiği ve sistemlerimizden indirdiği bir ağ saldırısına maruz kaldık. Şu anda canlı oyun hizmetlerimizde herhangi bir kesinti veya devam eden projelerimizin gelişimi üzerinde uzun vadeli bir etki beklemiyoruz.

Bir sonraki oyunumuzun herhangi bir detayını sizinle bu şekilde paylaştığımız için son derece hayal kırıklığına uğradık. Bir sonraki Grand Theft Auto oyunu üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve siz oyuncularımıza beklentilerinizi gerçekten aşan bir deneyim sunmaya her zamanki gibi bağlıyız. Yakında herkesi tekrar güncelleyeceğiz ve elbette hazır olduğunda sizi bu sonraki oyunla doğrudan tanıştıracağız. Bu durumda devam eden destekleri için herkese teşekkür etmek istiyoruz.

Rockstar

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

iPhone modelleri gelecekte kendi kendini tamir edecek!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0